Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
1 day, 5 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 8 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 8 hours telt el
Színdarabok
3 days, 20 hours telt el
Fórum szabályzat
5 days, 7 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 1,561-1,575 / 2,076
  • Még mindig eladó a képen/videón látható régi “antik” agyaggalamb lövő.

A videon láthatóan működő állapotában. https://www.youtube.com/watch?v=K7hxTjZ0I-U

Azon kívül, hogy működőképes, “antik” mivoltából adódóan egy gyűjtemény része is lehet, színesítve annak sokoldalúságát.

És még az ára is csökkent: 15.000 Ft + postaköltség

Mellékletek:

Sziasztok!

D.Pedersoli Mortimer Cal.54-es Kiváló állapotú puska keresi gazdáját!

Megkímélt darab/garanciális!

Csere beszámítás:Sharps ; .58-as hadipuska CW elsősorban!

Vadászatra, céllövésre is egyaránt használható a vas!

További részletek: harminc.kettő89öt6nyolc3

Mellékletek:

Eladnám a képen látható Rogers & Spencer .44-es kaliberű, standard csöves elöltöltős fegyveremet. A revolver nagyon szép állapotban van – évek óta nem elöltöltőzök, így nincs agyon használva. MKH kártya van hozzá.

Ára: 80000 Ft

Érdeklődni lehet e-mailben: cujoe@mailbox.hu

Mellékletek:

Üdvözletem!

Megvételre keresnék használt zárt keretes (pl. Remington 1858 NMA tip.) elöltöltős revolvert,érvényes  MKH cetlivel.

Elérhetőségem: velorex01@freemail.hu

Köszönettel!

Üdözletem!
    Eladóvá vált egy 1848. Dragoon ’44. (First Model item:340800) tartozékokkal együtt. Soha nem használt. További tájékoztatás email (bizo61@citromail.hu), vagy mobil (06309410101). Műszaki érv. 2017.05.18.)
    I.ár.: 95.000.-

• 2015-04-03-11:14

Üdv az uraknak! Ha valakinek lenne egy eladó West Pocket Derringer-je, az kérem jelezze. palfy.laszlo@t-online.hu

:bye:

Itt van új és egy használt is: http://nimrodderringer.hu/termekek/eloltolto/eloltolto-pisztolyok/nev/asc/20/1

• 2015-04-03-11:11

Kedves Kollégák! A Világ végén szeretnénk feléleszteni az elöltöltős lövészetet. Lőtér van, engedély van, lelkesedés van. Ezen kívül csak egy revolverünk, Balázstól ajándékba. Ha valakinek van a kezében bármilyen feketelőporos holmi, amivel éppen a kuka felé közelít, mielőtt kidobná gondoljon ránk, mert mindent megpróbálunk felhasználni, kijavítani, rendbe hozni. Az az igazság, hogy elég csórók vagyunk, aki pedig tehetősebb, az inkább a modern fegyverekkel puffogtat. Köszi előre is! :bye: :bye: :bye:

Szevasz! Nézz rá, nem tűnik lestrapáltnak csak nem autentikus! http://antik.vatera.hu/fegyverek/lofegyver/fekete_loporos_colt_44_2061707447.html

Köszönöm!

:bye:

Kedves Kollégák! A Világ végén szeretnénk feléleszteni az elöltöltős lövészetet. Lőtér van, engedély van, lelkesedés van. Ezen kívül csak egy revolverünk, Balázstól ajándékba. Ha valakinek van a kezében bármilyen feketelőporos holmi, amivel éppen a kuka felé közelít, mielőtt kidobná gondoljon ránk, mert mindent megpróbálunk felhasználni, kijavítani, rendbe hozni. Az az igazság, hogy elég csórók vagyunk, aki pedig tehetősebb, az inkább a modern fegyverekkel puffogtat. Köszi előre is! :bye: :bye: :bye:

Szevasz!

Nézz rá, nem tűnik lestrapáltnak csak nem autentikus!

http://antik.vatera.hu/fegyverek/lofegyver/fekete_loporos_colt_44_2061707447.html

Régóta vadászok ilyen vadászpuskára.Vizsgáztatott valaki damaszt csövű sörétest? Nem tudom egyáltalán lehet-e?

Mellékletek:

Üdv az uraknak! Ha valakinek lenne egy eladó West Pocket Derringer-je, az kérem jelezze. palfy.laszlo@t-online.hu

Mellékletek:
    • 2015-03-29-16:16

Kedves Kollégák!

A Világ végén szeretnénk feléleszteni az elöltöltős lövészetet. Lőtér van, engedély van, lelkesedés van. Ezen kívül csak egy revolverünk, Balázstól ajándékba. Ha valakinek van a kezében bármilyen feketelőporos holmi, amivel éppen a kuka felé közelít, mielőtt kidobná gondoljon ránk, mert mindent megpróbálunk felhasználni, kijavítani, rendbe hozni. Az az igazság, hogy elég csórók vagyunk, aki pedig tehetősebb, az inkább a modern fegyverekkel puffogtat.

Köszi előre is!

:bye: :bye:   :bye:

Keresek megvételre Lee Production Pot IV elektromos kohót.

30/436 5056  Dénes

Üdv!

Nincs valakinek feleslegben kb. 0,30-as vastag, tapasznak használatos szövetanyaga? Jó pár pesti szövetboltban kerestem, de csak jóval vékonyabbat találtam,  a többi mind tartalmaz műszálat.

Dénes

• teve
    • 2015-03-26-16:02

Üdvözletem!

A Rogers & Spencer revolver elkelt. Mindenkinek köszönöm az érdeklődést.

Sziasztok! Eladó kihasználatlanság miatt egy Uberti 1860 Colt Army MKH kártyával, eredeti számlával lövésmentes állapotban (eredeti plomba az elsütőn) eredeti dobozában fix 60.000-ért.

15 bejegyzés megtekintése - 1,561-1,575 / 2,076

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.