Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Rólunk

A Brothers Online Kft. és a Kapszli

Kedves Látogatónk!

Németh Balázs vagyok, a Kapszli Pont tulajdonos ügyvezetője. Régi szerelmem a történelem, és ezen belül a hadtörténelem. Számomra ez nem csak hobbi, hanem hivatás is egyben. Válogatott sportlövészként, vadászként és nem utolsó sorban szakíróként, történelem tanárként igyekeztem elsajátítani a történelmi fegyveres lövészet és vadászat elméleti és gyakorlati ismereteit.

uploaded_img_1

Vállalkozásunkat 2004-ben alapítottuk testvéremmel családi vállalkozásként, azzal a céllal, hogy a hazai történelmi lövészek a legjobb gyártók termékeit, a lehető legkedvezőbb áron, a legjobb szolgáltatással, és a legprofesszionálisabb információs háttérrel érhessék el. Munkánk elismeréseként a Pedersoli cégtől 2005-ben megkaptuk a megtisztelő Pedersoli Blackpowder No. 1. minősítést, melyet olyan cégek kaphatnak meg, melyek hatékonyan közreműködnek országuk lövészkultúrájának fejlesztésében.

Kínálatunkban olyan termékek és márkák találhatóak meg, melyeket mi is használunk és hiszünk minőségükben. A Pedersoli cég kompromisszum mentes elöltöltő és szerelt lőszeres fegyverei és kiegészítői, az Uberti cég magas minőséget képviselő engedély mentes és engedély köteles western fegyverei, a Lee Precision, Lyman Products és RCBS cégek mindenki számára elérhető árú lőszertöltő felszerelései, a Sierra, Norma és Nosler cégek lövedékei olyan szortimentet alkotnak, mely biztosítja hogy mind a sportlövészet, mind a vadászat szerelmesei megtalálják cégünknél a nekik legmegfelelőbb eszközöket a kezdőtől a professzionális szintig.

“Célunk egyszerű: sok jó terméket ajánlani lövészeknek, vadászoknak, lőszertöltőknek, gyűjtőknek és gazdag ismeretanyagot biztosítani olvasóinknak.”

Üzletünk a történelmi Óbuda szívében, egy nyugodt kis macskaköves téren található, a város közepén, mégis távol a mindennapi rohanás zajától. A Kapszli Pont Fegyverbolt engedély nélküli és engedélyköteles fegyver, lőfegyver, lőszer, sportlövő és vadász kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Kínálatunkban megtalálható a vadászat, lövészet és fegyvertörténelem szinte minden szerelt lőszeres és elöltöltő (muzeális) pisztoly, puska, revolver koncepciója. Üzletünkben megtalálható a házilagos lőszerszerelés, lőszer újratöltés teljes szerszámparkja is. Cégünk foglalkozik használt fegyver adás-vételével is.

Büszkék vagyunk arra, hogy aktív szerepet vállalunk a hazai történelmi lövész-vadász élet fejlesztésében, kutatásában. 2007 óta kéthavi rendszerességgel jelentetjük meg ingyenes történelmi lövész magazinunkat, a Füstölgőt, mely hírt visz hazánk feketelőporos életéről, valamint gazdag ismeretanyagot biztosít a lövészet, fegyvertörténelem, hadtörténelem szerelmeseinek. Amióta cégünk létezik, azóta támogatjuk a hazai versenyek szervezését és a Magyar Elöltöltő-Fegyveres Válogatottat. Külön büszke vagyok arra, hogy a Magyar Válogatott tagjaként 2009-ben Európa Bajnoki bronzérmet, 2010-ben pedig Világbajnoki ezüst és bronzérmet sikerült szerezni hazámnak.

Látogasson le hozzánk, pihenjen meg a csöndes, nyugodt macskaköves téren, igyon velünk egy kellemes feketét, és beszélgessünk a lövész-vadász kultúráról, hadtörténelemről, fegyverekről.

Várjuk szeretettel!
Németh Balázs
tulajdonos, ügyvezető

www.Kapszli.hu
The Pedersoli Blackpowder No. 1.
Kapszli Pont Fegyverbolt
1037 Bp. Bokor u. 15-19. (Passage, a Café Teide mellett)
Tel./Fax: 242-3488
E-mail: info@kapszli.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – 13:00-17:00
Kedd – 9:00-13:00,
Szerda – 13:00-17:00
Csütörtök 9:00-13:00
PénteK: 13:00-17:00