Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Tanfolyamok

A Kapszli.hu 2012-óta tart lőszertöltő és elöltöltő fegyveres tanfolyamokat, melyek mind általunk szervezett hatósági vizsgával érnek véget. Büszkék vagyunk arra, hogy oktatóink a szakma legjobbjai, olyan szakemberek, akik nem csak birtokolják, hanem gyorsan, praktikusan, biztosan át is tudják adni a vizsga letételéhez és a sikeres lőszertöltő, elöltöltő fegyveres lövész vagy vadász karrierhez szükséges ismeretanyagot. Tanfolyamain tematikáját folyamatosan fejlesztjük, hogy a változó jogszabályi környezetnek megfeleljen mindig.

Lőszeröltő tanfolyamaink oktatója Kalamár Ödön, a vizsgafelkészítő tankönyv egyik szerzője, a Polgári Kézilőfegyver- és Lőszervizsgáló Kft. igazgatója. Nem csak a házilagos lőszeröltés, hanem a lőszergyártás és vizsgálat is ismert számára, így teljes képpel rendelkezik arról, hogy mitől jó a töltény.

Az elöltöltő fegyveres vizsgák oktatója Németh Balázs, a hadtudományok doktora, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karának oktatója, többszörös világbajnok elöltöltő fegyveres sportlövész, és elöltöltő fegyveres vadász.

Tanfolyamainkat 1-2 havi rendszerességgel szervezzük. A tematika lefedi mind az elméleti, mind a gyakorlati ismereteket.

Aktuális lőszeröltő tanfolyamainkról itt talál információt.

Aktuális elöltöltő fegyveres tanfolyamainkról itt talál információt.