Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Hozzászólások

 • Szervusztok,

  Csappantyús változat érdekelne, és 36-36-as kaliberű.
  Mang in Graz 38 as cal lenne, egy email cím jól jönne, ha érdekel

  Szervusztok, Ha volna valaki, aki azon gondolkodik hogy megválna Pedersoli Mang in Graz, vagy egy Le Page elöltöltős pisztolyától az kérem írjon Üdv! Milyen caliber,kovás vagy csappantyús érdekelne?

  Sziasztok !
  Tudnátok segíteni abban,hogy ha szeretnék vásárolni az egunon kétcsövű corsair pisztolyt azt lehet -e magánszemélynek?
  Valami EWB nyomtatványt kérnek.Vagy mi van ha egy Le Mat revolvert szeretnék ami 9 lövetű? A németeknél valamiféle engedélyköteles nálunk meg nem.Már vásároltam egylövetűt akkor minden gond nélkül megérkezett csomagküldővel.
  Köszönöm.

  Sezrvusztok,

  Ha volna valaki, aki azon gondolkodik hogy megválna Pedersoli Mang in Graz, vagy egy Le Page elöltöltős pisztolyától az kérem írjon Üdv!
  Milyen caliber,kovás vagy csappantyús érdekelne?

  üdv!
  Egy Le Mat revolvert szerettem volna rendeltetni az egunról.De már csak holnapig lehet licitálni.Valószínűleg 400 -500 euró lesz a vége.

  Üdv!
  Írtam a kapszli infon egy levelet,hogy rendelnének e számomra egy revolvert.De még annyi válasz sem volt,hogy menj a sóhivatalba,vagy máshova.
  Nekik nincs jutalék én meg másra is elkölthetem a pénzt,így megy ez manapság.

  Üdv az uraknak!
  Segítséget kérnék az ügyben,hogy, szeretnék egy elöltöltős pietta revolvert az egunról.De mivel ott ez engedélyköteles.
  Így hogyan lehetne ilyet vásárolni?
  Köszönöm.

  Az eladó Sharps ezen a linken megtekinthető: https://drive.google.com/open?id=1ZSP6V5CIFh-A0eWTtmHMVofdiQhbqcbi

  Üdv az Uraknak!

  Eladó lenne egy Pedersoli Sharps Infantry puska, 54-es cal. Gyűjteményi darab, teljesen hibátlan. Az autentikus zárszerkezetű, nem az új gumigyűrű tömítéses.

  Ár: 400.000 Ft

  Érdeklődni: ikergaz@freemail.hu

  Mellékletek:

  Bren 2-es gépkarabély

  Üdv az uraknak!
  Valaki tud jót mondani erről a Bren 2 -es gépkarabélyról,ha 30 év kihagyás után ismét behívnának katonának azért biztos ami biztos,én az AMD 65 után nyúlnék ,ha választani kellene.

  Üdv az Uraknak! Ezt a játékot ajánlanám mindenkinek. Biztosan mindenki felesége egyet fog érteni a vásárlással. Nekem is mondta a nejem, jó, hogy erre is jutott pénz, és szépre nevelem a gyereket.

  A játék neve Red Dead Redemption 2. Szerettem volna képet feltenni, de képtelenség megoldani.

  Ez Jó! :-) :-) Pláne ahogy ez lefutott nálam, roszz aki jóra gondol alapon: Uhh! Játék! Megnézem! Ajánla is mindenkinek, és még a feleség is egyetért -huuu biztos valami dobjuk fel a házasságunkat szerű “játék” :-) . Neki is mondta a neje, jó. Tovább nem olvasom, csak a játék nevét másolom ki, kicsit gyanakszom: “Red Dead” uhh ez biztos valami szadomazo, pláne még képet sem rak ki (jó persze azt itt senki nem tud kirakni akinek nincs minimum 6 számtekmérnöki végzettsége). Betölti a kereső, totális hidegzuhany :-) :-) :-)

  Bocsánat, de nem értem, valószínűleg szarkazmus. De ez egy új westernes játék.

  Mellékletek:

  Üdv az Uraknak!
  Ezt a játékot ajánlanám mindenkinek. Biztosan mindenki felesége egyet fog érteni a vásárlással. Nekem is mondta a nejem, jó, hogy erre is jutott pénz, és szépre nevelem a gyereket.

  A játék neve Red Dead Redemption 2. Szerettem volna képet feltenni, de képtelenség megoldani.

  Mellékletek:

  Üdv az Uraknak!
  Ezt a játékot ajánlanám mindenkinek. Biztosan mindenki felesége egyet fog érteni a vásárlással. Nekem is mondta a nejem, jó, hogy erre is jutott pénz, és szépre nevelem a gyereket.

  Mellékletek:

  Üdv az uraknak!
  Tudja valaki,hogy miért szűnt meg a Nethirlap fórum?
  Lesz helyette valami?
  G vass videóinak hiánya vagy az adás-vétel topik
  elvesztése,
  elég érzékeny vaszteség!

  Szia

  Régen szerintem a legolcsóbb ragasztó az enyv volt. És a lőpor nagy menyiségben használták . Én erre gondolok .

  Shardik

  Üdv az Uraknak!
  6:43 körül az alábbi videóban, mintha erős déli akcentussal, de ha azt mondaná a fickó, hogy dextrin-nel keveri a lőport és úgy préseli a korongokat.

  Üdv az uraknak!
  A magazinban olvashattunk egy jó kis írást,miben szerepelt az angol lőpor vélhetően kemény szemcséi.Emiatt jutott az eszembe,hogy vajon mi lehetett a régi időkben a ragasztóanyag ,amivel fixálták a granulátumot , hogy kemény legyen és ne porladjon?Mert a száraz lőpor több tonnás összepréselése kevés ahhoz. Ezt vajon tudja e valaki? Manapság szeszes ragasztót használnak ami nyomtalanul elég. De mi lehetett a múltban ami nem rontotta számottevően a minőséget?
  Köszönöm

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 72