-
- raczrobert
- 2016-03-20-16:40
Eladó
Uberti 1858 Remington New Army 0.44 cal. elöltöltő revolver – 5,5″ csőhossz, CCH betétedzett tok, kék forgótár és cső. Teljesen rendben van, lövés nem lett még leadva vele, szinte teljesen új állapotban, Mkh kártyával, minden tartozékával együtt… (lőkúpkulcs, konikális lövedékek, lőportartó henger, csappantyúzó, plusz 6 db lőkúp tartalékba, vastag marhabőr tokkal, tisztítóvessző, szekér féle revolverkence).
Érdeklődni lehet a következő e-mail címen:
Várom az ajánlatokat… :)
- Avar
- 2016-03-18-21:32
Elcserélném Ch.Moore csappantyús pisztolyomat kovás puskára,Augustin pisztolyra,nagy francia kovás pisztolyra vagy alsó kakasos pisztolyra.Gyálon v. későbbi versenyen megoldhatnánk a cserét.
Szia Kentucky kovás puska érdekelne? Természetesen érvényes MKH-val. Emil címem: duki@null.net
- Steve
- 2016-03-17-20:23
Valtozatlanul low cost eloltoltost keresek .44-es Colt, .45-.50-es csapis pisztoly illetve puska szemelyeben. Modern inline is johet!
60.000 Ft-ig.Kullem nem, mukodokepesseg fontos! MKH elony, de nem feltetel.
Gondoltam mielott veszek egy ujat boltban, meg teszek egy probat… Hatha osszejon a husveti ajandekom!
Helló! Küldj egy Tel. számot és majd visszahívlak, lehet van valami ami neked tettszene az én számom 06 20 9261 424 üdv Steve.
- Samy
- 2016-03-17-16:24
Üdvözlök mindenkit,
Eladó a képek szerinti egyedi gyártású pipás kialakítással bíró tomahawk, nyél nélkül, ár: 15.000,-Ft
Akit érdekel: senko.sandor@gmail.com
vagy: 0630/760-55-67- The Gunman
- 2016-03-17-07:14
Elcserélném Ch.Moore csappantyús pisztolyomat kovás puskára,Augustin pisztolyra,nagy francia kovás pisztolyra vagy alsó kakasos pisztolyra.Gyálon v. későbbi versenyen megoldhatnánk a cserét.
- nchris
- 2016-03-16-22:48
Valtozatlanul low cost eloltoltost keresek .44-es Colt, .45-.50-es csapis pisztoly illetve puska szemelyeben. Modern inline is johet!
60.000 Ft-ig.Kullem nem, mukodokepesseg fontos! MKH elony, de nem feltetel.
Gondoltam mielott veszek egy ujat boltban, meg teszek egy probat… Hatha osszejon a husveti ajandekom!
- Chariot
- 2016-03-16-21:27
Eladóak a következő eszközök: Remington Navy-Army revolver lőkúpkulcs: 2300Ft DP lőkúpkulcs: 2300Ft Revolver ’44-es töltőállvány: 5600Ft Érdeklődni: suestados@freemail.hu
A töltő milyen dob fajtákhoz jó?
- barkogy
- 2016-03-16-19:38
Eladóak a következő eszközök:
Remington Navy-Army revolver lőkúpkulcs: 2300Ft
DP lőkúpkulcs: 2300Ft
Revolver ’44-es töltőállvány: 5600Ft
Érdeklődni: suestados@freemail.hu
- Angyalszem il cattivo
- 2016-03-10-12:45
Elküldtem
Koszonom, tudom. :) De engem egyaltalan nem zavar, ha nem szuz a vas es hasznaltban talan ugyanennyiert jobbat, vagy ugyanezt olcsobban megkaphatom. Revkobol meg plane nagy a kulonbseg, es azert mentek itt nemreg nekem epp megfelelo vasak hasonlo aron… De ha mas nem lesz, akkor benevezek egy ujra. :)Új KIT verzióban 43ezer. nem nén adom el, fegyverüzletben kaphatóak. Szerintem kicsit túlvan spilázva, hogy mekkora a különbség gyártmányok között. Nem hallottam több panaszt Ardesa, Pietta, Euroarms gyártmányokra mint pl Ubertire. Az lehet, hgy a DP. tényleg csúcs, de a név is emel az árán. USA-ban népszerű a Pietta, sok versenyt nyernek vele. Nekem is volt Remi, jobb volt mint a mostani Uberti ha érdekel a bóóót címe, küldj emilt: szityman kukac gémail pont kom -ra ne nyilvánosan írogassak itt a Balázs konkurenciáiról.
Koszonom. Egyaltalan nem vagyok markasznob. Van Pietta Coltom. Teljesen jo. A bolt cimet legyszi kuld el a “nicknevem” @tvn.hu-ra! Koszonom.
- Angyalszem il cattivo
- 2016-03-10-10:28
Koszonom, tudom. :) De engem egyaltalan nem zavar, ha nem szuz a vas es hasznaltban talan ugyanennyiert jobbat, vagy ugyanezt olcsobban megkaphatom. Revkobol meg plane nagy a kulonbseg, es azert mentek itt nemreg nekem epp megfelelo vasak hasonlo aron… De ha mas nem lesz, akkor benevezek egy ujra. :)
Új KIT verzióban 43ezer. nem nén adom el, fegyverüzletben kaphatóak. Szerintem kicsit túlvan spilázva, hogy mekkora a különbség gyártmányok között. Nem hallottam több panaszt Ardesa, Pietta, Euroarms gyártmányokra mint pl Ubertire. Az lehet, hgy a DP. tényleg csúcs, de a név is emel az árán.
USA-ban népszerű a Pietta, sok versenyt nyernek vele. Nekem is volt Remi, jobb volt mint a mostani Uberti
ha érdekel a bóóót címe, küldj emilt: szityman kukac gémail pont kom -ra ne nyilvánosan írogassak itt a Balázs konkurenciáiról.
- nchris
- 2016-03-10-10:16
Koszonom, tudom. :)
De engem egyaltalan nem zavar, ha nem szuz a vas es hasznaltban talan ugyanennyiert jobbat, vagy ugyanezt olcsobban megkaphatom.
Revkobol meg plane nagy a kulonbseg, es azert mentek itt nemreg nekem epp megfelelo vasak hasonlo aron…De ha mas nem lesz, akkor benevezek egy ujra. :)
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.