A TANFOLYAM BETELT! Októberi lőszertöltő tanfolyam 2022. október 18-19. – VIZSGA KÉSŐBBI IDŐPONTBAN!

Kedves Leendő Hallgatónk!

Következő, személyes jelenlétet igénylő  tanfolyamunkat 2022. október 18-19. között között tartjuk meg.

Sajnálatos módon a lőszertöltő vizsgák adminisztratív okok miatt jelenleg országosan szünetelnek. Így a tanfolyamot most nem követi közvetlenül vizsga, de azt haladéktalanul megszervezzük a tanfolyamunkon résztvevő hallgatóink részére, amint elhárul a lőszertöltő vizsgákat jelenleg ellehetetlenítő helyzet. A későbbi vizsga előtt közvetlenül ismétlési és konzultációs lehetőséget biztosítunk hallgatóink részére, hogy segítsünk az ismeretek felfrissítésében.

A tanfolyam:

 

  • Helyszíne: Polgári Kézilőfegyver- és Lőszervizsgáló Kft., 1031 Budapest, Gyöngysor u. 6. Térkép, elérhetőség: Megtekintés… 
  • A tanfolyam két napi elfoglaltságot igényel a hallgatóktól. Az oktatás  5+4 órás.
  • Tanfolyam: 2022. október 18-19. (kedd-szerda). Kedden 13.00-18.00 óráig, szerdán 13.00-17.00 óráig.
  • A tanfolyam díja: 44.900 Ft, mely tartalmazza a felkészüléshez szükséges szakirodalmat is. A tanfolyam díját jelentkezése után küldött díjbekérőnk alapján átutalással, vagy boltunkban készpénzzel, bankkártyával lehet kifizetni.
  • Amikor a vizsgára ismét lehetőség lesz és azt megszervezzük hallgatóinknak, akkor külön kérjük be a 10000 Ft-os hatósági vizsgadíjat melyet közvetített szolgáltatásként számlázunk majd ki Önnek, és befizetjük Ön helyett a hatóságnak.

 

JELENTKEZÉS A TANFOLYAMRA ITT

 
Üdvözlettel:
A Kapszli Csapata