Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Hozzászólások

 • Kedves Sporttársak! Eladóvá váltak az alábbi engedély nélkül tartható elöltöltő fegyverek: A képet valamiért nem tölti fel, írjatok rám és mailben küldök!

   

  A képeket most sajnos csak külső forrásból tudod beágyazni. Töltsd fel valamilyen képfeltöltő oldalra, és a felső manüsorból használt a kép beszúrása gombot.
  A hiba remélhetőleg ideiglenes, a kolléga már dolgozik a javításán.

   

  Eladó Contico fegyverkoffer. Belül puha, kívül kemény. Ízlésesen fröccsöntött mackókkal és szarvasokkal.
  Belső mérete: 32 x 132 cm (12,5″ x 52″)

  Értéke: felbecsülhetetlen

  Ára: 10.000,-

  Ha szeretnél magadnak egy ilyet, küldj emailt ide.

  Kedves Lövésztársak, egy western töltényöv ügyében kérem a segítségeteket. Aki vásárolt ilyet nálunk az elmúlt évek során, kérem olvassa el figyelmesen!
  köszönettel –
  Gábor
  “Tisztelt Fórumozók!
  Sürgősen szeretnénk visszavásárolni a mellékelt képen látható töltényövet, amely egy számunkra nagy eszmei értékkel bíró családi emléktárgy és, amelyet 2014 május hónapban pénzhiány miatt a Kapszli PONT Fegyverkereskedésnek adtunk át bizományi értékesítésre.
  A képből ez nem derül ki, de a keresett öv egy kb. 110 cm hosszúságú sertésbőr töltényöv .45 cal és .44-40 cal töltényekhez alkalmas 32 darab tartóval.
  Az eladás okáról és a visszavásárlás fontosságáról szóló ismertetés terjedelme messze meghaladná egy fórum hozzászólás szokásos méretét, ezért azokról az ervinder1@freemail.hu címen jelzett érdeklődésre tudunk információt adni.
  Kérjük az öv jelenlegi tulajdonosát, hogy legyen szíves mielőbb tudatni velünk, hogy milyen összegért tudjuk visszavásárolni a számunkra nagyon személyes és nagy eszmei értéket képviselő töltényövet.
  Köszönettel:

   

  Dér Ervin         Dérné Demeter Éva
  Mellékletek:
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3