Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Hozzászólások

 • Sziasztok!
  Eladó sorba került a kis pocket colt 31′ Army Sanmarco gyártmány szerintem a 1972 gyártású, minden alkatrésze számazonos + hozzá egy saját gyártású holster MKH kátyája nincs nálam csak dísz volt talán ha 10 lövést leadtam vele ára: 85.000 ft.

  Na ez nagyon jó ötlet én támogatom :)

  jelen pillanatban már kész az oldalfalas sátram és készül a ruhám is

  remélem itt a fórumon lesz jelezve hogy mikor vannak ezek a találkozók

   

  Szia !

  a kulacs érdekelne mikor és hol tudnánk lebonyolítani az üzletet?

  Szia ha a kulacs megvan még én vevő lennék rá hol és mikor tudnánk lebonyolítani az üzletet? még a nadrág derékmérete érdekelne hátha jó Szia! Nekem is van egy eladó CW-posztóval bevont kulacsom ár 3e Ft. Ezen kívűl eladó még egy CW-fekete vízhatlan gyalogsági lábszárvédő (kamásli) L-es méret 4e Ft.

  Szia

  ha a kulacs megvan még én vevő lennék rá hol és mikor tudnánk lebonyolítani az üzletet?

  még a nadrág derékmérete érdekelne hátha jó

   

   

   

  Sziasztok! Egy kis börze! .54-es Maxiball öntőforma, Pedersoli, acél (hibátlan): 15e, .54-es Minié öntőforma, Lee, alumínium (hibátlan): 4e, .54-es kaliberező + matrica, Pedersoli (hibátlan): 8e CW laukart bajonet (szénacél) + scabbard (marhabőr): 8e, CW – CSA gyalogsági hosszúkabát, posztó (hibátlan): 9e, CW – CSA gyalogsági nadrág, posztó (hibátlan): 4e, CW – CSA posztóval bevont kulacs, rozsdamentes (nem volt használva): 3e, CW gyalogsági patrontáska + vállszíj, fekete (kicsit kopott): 8e, Opticron 15×30-as antik monokuláris, teleszkópos távcső, réz, bőrborítással + tok (hibátlan, made in Japan): 8e, Tomahawk (saját készítés): 5e, Lőporszaru rugós adagolóval (saját készítés): 5e, Vastagfalú ólomcsőből beolvasztott (cafnik, toldások gondosan kivágva), tisztított, tömbösített (cca. 40 dkg/tégla) ólom: 400/kg (a készlet erejéig), Keréksúly ólom (antimonos, kemény), tisztítva, tömbösítve (cca. 40 dkg/tégla): 350/kg (a készlet erejéig). Kérésre küldök képet e-mailben. gp20031227kukacgmailpontcom Üdv: LQ

  Tisztelt Lövésztársak és Érdeklődők !!
  A Márciusban meghirdetett m1842 69.cal Spriengfield Hadipuska Elkelt !! Ezúton is gratulálok az új tulajdonosnak! Továbbra is ELADÓ :
  Kihasználatlanság miatt Eladnám esetleg Elcserélném ! 50.cal Kanócos Muskétámat.
  A Muskétához adok még (500db 490-es gömb lövedék,tapaszok,réz tartalék töltővessző,lőporszaru,bajonett,vívótőr tokkal,kanócok,egyebek)
  Műszaki kártya van ! IRÁNYÁR 125e-ft.
  A muskétában kb: 45-50 lövés van .
  ÉRDEKLŐDÉS: Telefon : 06304581652
  E-mail: aszlas@freemail.hu
  lacoo@gmail.hu (Képeket e-mail tudok küldeni)
  Komoly érdeklődés esetén szállítás megoldható Budapest illetve Tótkomlósi Lövész találkozón.
  Üdvözlettel: Bihari Cowboy

   

  Köszönöm szépen :) Tótkomlósra viszem magammal le a puskát de már rá  se fogsz ismerni :) ja és megisszuk az áldomást rá ! ami elmaradt


  Sziasztok! Nekem szükségem lenne egy 675-ös gömb lövedék öntőformára létezik az alumíniumból? és ha létezik menyibe kerül?

  Szia! Sajnos alumíniumban nincs ilyen méret. Van ellenben economy réz öntőformánk ilyen méretben hasonló árban.

  Köszönöm a választ akkor a jövőhéten bemegyek és megnézem ha van épp raktáron

   

  még egy kicsit ragoznám a kérdést ha megrendelném akkor tudtok nekem alu öntőformát hozni? és kb menyi idő lenne az ?


  Sziasztok! Nekem szükségem lenne egy 675-ös gömb lövedék öntőformára létezik az alumíniumból? és ha létezik menyibe kerül?

  Szia! Sajnos alumíniumban nincs ilyen méret. Van ellenben economy réz öntőformánk ilyen méretben hasonló árban.

   

  Köszönöm a választ akkor a jövőhéten bemegyek és megnézem ha van épp raktáron

  Sziasztok!

  Nekem szükségem lenne egy  675-ös gömb lövedék öntőformára létezik az alumíniumból? és ha létezik menyibe kerül?

  Tisztelt Lövésztársak és Érdeklődők !! Kihasználatlanság miatt Eladnám esetleg Elcserélném ! Eladnám esetleg Elcserélném ! 69.cal Spriengfield M1842 Típusú Csappantyús Hadi puskámat! Puskához adok (300db 675-ös gömb lövedék,csappantyúzó,tapaszok,lőporszarú,kulacs,kenyérzsák,kabát,kalap,stb) Műszaki kártya van ! IRÁNYÁR:140-e Ft ! A KANÓCOS MUSKÉTÁT ÉS A HADI PUSKÁT IGÉNY SZERINT (DEBRECEN,SZOLNOK,BUDAPEST) SZÁLLÍTÁS MEGOLDHATÓ!! KÉPEKET E-mail címre tudok küldeni az érdeklődőknek

  Tisztelt bihari cowboy!

  Érdeklődnék a puska iránt hogy azt külön is eladó vagy csak egyben? a fotókat ha kérhetek hunarikan@gmail.com ra küld el légyszíves

  üdv.

  Ó ez nagyon jó hír!!!

  tőlem 5Km van :)

  Szia Balázs!

  Dorogon vizsgáztunk le és mondtad hogy a sorszámot majd elküldöd

  előre is köszönöm Vili

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11