Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 2,060
  • Kiváló karácsonyi ajándék!
    Elöltöltős, kovás replika díszfegyverek eladóak.
    Valódi fa markolat, a fém részek és a szerkezet spiáter öntvényből van.
    Árak a képen.
    Budapesti (XXIII. kerület) átvétel, de kérésre utánvéttel is tudom küldeni Foxpost-al (2000 Ft/csomag).

Mellékletek:

További képek a Mendi Kentucky .45-ös kaliberű hosszúpuskához

Mellékletek:

Eladó egy különlegesség, ritkaság!
    Egy spanyol gyártmányú Mendi Kentucky .45-ös kaliberű hosszúpuska.
    Ez még olyan időszakban készült (’70-es évek), amikor fontos volt a minőség és a tartósság és ez meg is látszik ezen a darabon is, mert korához képest is, igen jó állapotban van.
    Szép, patinás darab. A lőtéren kifogástalanul teljesített.
    Szétszedve szállítható (igen egyszerűen kétfelé szedhető).
    Teljes hossz: 127 cm, csőhossz: 87,6 cm, LoP (Length of pull): 34,9 cm, súly: 3,5 kg.
    A fegyvert átnézve, megtiszítva, kipróbálva adom át.
    MKH kártyája nincs. Ára 125e Ft, budapesti átvétellel.
    lajoscsallo@gmail.con, 06-20-233-0046

Mellékletek:

:bye:
    Eladó egy Pedersoli Hawken Hunter .54-es űrméretű, csappantyús puska. Ár megegyezés szerint. Érdeklődni a 06208230521 számon lehet.
    :bye:

Hamarosan!

Mellékletek:

Sziasztok!

Ismét lesz elöltöltős börze a Kelenvölgyi Közösségi Házban (1116 Budapest, Kardhegy u. 2.), november 20.-án, 9:00 – 15:00-ig.
    Lehet nézelődni (lesz kiállítás is) és bátran hozni az eladásra szánt dolgokat, ill. vásárolgatni!
    A szervezők várnak mindenkit szerettel!

Mellékletek:

Eladó Investarm Plains MOD 410 pisztoly, .45 kaliber.
    Pár hónapos, néhány lövés van benne. Minden alkatrész, doboz, kártya stb megvan.
    Egyedi, pikkely mintás markolattal. A hátsó irányzék oldalra állítható.
    Ár 160.000 Ft

Mellékletek:

Tisztelt Sporttársak!
    Sajnos már több kategóriára már nincs időm,ezért úgy döntöttem, hogy nem nézegetem tovább…
    Eladó Pedersoli Remington 44-es kitűnő állapotban lévő revolverem.
    Műszaki érvényes:2030-ig
    Képeket emailben tudok küldeni.

Szia! Melyik? S349, vagy V349? Küldenél pár fotót és árat: angyalszemilcattivo@icloud.com Köszi szépen!
    T:70/253 nyolvanhárom 39

Tisztelt Sporttársak!
    Sajnos már több kategóriára már nincs időm,ezért úgy döntöttem, hogy nem nézegetem tovább…

Tisztelt Sporttársak!

Képet sajnos nem tudtam feltölteni, e-mailben szívesen küldök mindenről! Elérhetőségem: 0620,3629kettő08

Kedves Lövésztársak!

Eladó nagyon szép állapotban Ardesa Traditions Hawken Woodsman elöltöltős puska, .50 kaliberben!
    Bükkfa tus, csappantyú szekrényes, schnelleres elsütőszerkezet, keveset használt, ez látszik az állapotán is! A puskám 2029-ig van érvényes műszaki kártya! (MKH)

Kérésre e-mailben további képeket tudok küldeni!

Az árban benne van:
    – Puska
    – Réz töltővessző, csőszájvédő
    – Starter
    – Lőkúpkulcs
    – Tartalék új lőkúp
    – 50 db .504 MaxiBall lövedék
    – 50 db .495 és 30 db .490 gömblövedék
    – ca 130 db tapasz
    – Tisztítócső

Csere köszönöm nem!

Ár: 165000 Ft

Sziasztok, eladósorba került eszközeim:
    Ardesa Vortek .50 kaliber, szép, de használt állapot, collos szerelékkel, érvényes műszakival, 200.000.-
    Pedersoli Rolling Block kiváló, keveset használt állapotban 220.000.-
    Ardesa Deerhunter .45 kaliber, kiváló, keveset használt állapotban, érvényes műszakival, 100.000.-
    Colt Dragoon HEGE Uberti, .45 cal, egyedi tokjában, 130.000.-
    Beszámítás, csere: Szereltlőszeres Rolling Block, MARLIN vagy Winchester puska, ilyesmi esetleg érdekel, hasonlóan nyomott áron.

Kedves Péter, sajnos nem tudom, hogyan tudnék direktben írni neked, megtennéd, hogy felveszed velem a kapcsolatot, a feba78@gmail.com e-amil címen? Az ardesa deerhunter kapcsán szeretnék egyeztetni amennyiben még megvan. köszönöm Balázs

Szia Peti!
    A Roli-ról érdeklődnék, hogy hány kaliber meg milyen a csapi? Vadász vagy nem ?
    Köszönöm rprme@freemailPONTHU

Szia, írtam. De ha mást is érdekelnének ezek – A Pedersoli RB .50 kaliber, 209-cel működik. Vadász célra beíratható, nagykaliberű golyós csere érdekel, elfogadható ajánlat esetén. (Kp preferált, mert akkor megveszem a Winchestert.)

Szia Peti!
    A Roli-ról érdeklődnék, hogy hány kaliber meg milyen a csapi? Vadász vagy nem ?
    Köszönöm rprme@freemailPONTHU

Sziasztok, eladósorba került eszközeim:
    Ardesa Vortek .50 kaliber, szép, de használt állapot, collos szerelékkel, érvényes műszakival, 200.000.-
    Pedersoli Rolling Block kiváló, keveset használt állapotban 220.000.-
    Ardesa Deerhunter .45 kaliber, kiváló, keveset használt állapotban, érvényes műszakival, 100.000.-
    Colt Dragoon HEGE Uberti, .45 cal, egyedi tokjában, 130.000.-
    Beszámítás, csere: Szereltlőszeres Rolling Block, MARLIN vagy Winchester puska, ilyesmi esetleg érdekel, hasonlóan nyomott áron.

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 2,060

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.