Szeptember 30-án zárjuk az előrendelést a füst nélküli lőporokra és csappantyúkra

Értesítjük a kedves vásárlókat és lövésztársakat, hogy szeptember 30-ig fogadunk előrendelésket a füst nélküli lőporokra és újratöltéshez használatos csappantyúkra. Az első szállítány előreláthatólag november első felében érkezik meg. Állandó készletünkön VIHTAVUORI és LOVEX lőporok, valamint RWS csappantyúk lesznek jellemzően, így az előrendelés keretében azok jelentkezését várjuk elsősorban, akik ettől eltérőt szeretnének, vagy már előzetesen lefoglalnának készletről.

Az általunk forgalmazott márkákról és az árakról a ‘Vásárlás/Árlisták’ menüpont alatt, vagy a következő linken tájékozódhat:
Feketelőporok, nitrolőporok és csappantyúk árlistája
Sierra lövedékek árlistája
Nosler lövedékek árlistája


A lőporok és csappantyúk vásárlására vonatkozó feltételeink:

Az általunk forgalmazott engedélyköteles lőszerelemek (lőporok és csappantyúk) megrendelhetőek a Kapszli Pont fegyverszaküzletben (1036 Bp. Bokor u. 15-19.), valamint a www.kapszli.hu honlap webshop felületén keresztül.


FIGYELEM!
– A lőporok és csappantyúk átvétele balatonfűzfői telephelyünkön történik. (Cím, elérhetőség, nyitva tartás ide kattintva)


– Lőpor és csappantyú átvétele csak az arra engedéllyel rendelkező magán személyeknek, vagy jogi személyek lőszerelem megszerzésre jogosultsággal rendelkező munkatársai számára lehetséges az érvényes engedély felmutatása mellett.

– Lőpor és csappantyú értékesítése esetében csak személyesen vehetőek át a termékek.

Kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatónkat a vásárlás előtt: Lőpor és csappantyú vásárlása

 Az online megrendelés során kérjük, a “Személyes átvétel” opciót jelölje be!

Ne feledjék, továbbra is akciósak a feketelőporok és elöltöltő csappantyúk. A kedvezmény időtartama alatt 10 százalékkal olcsóban vásárolhatja meg a Swiss Black Powder és Ignition Powder lőporokat, melyet a balatonfűzfői raktárunkból azonnal, várakozás nélkül elvihet – természetesen a megfelelő engedélyek birtokában és a meghatározott átvételi időpontokban.

swiss_no1_4fg

Swiss Black Powder No. 1- No. 5 (1000 g)

27.900 Ft 24.990 Ft

 SWISSFUSEOB-250G-large_image

Swiss Ignition Powder felporzó lőpor (250g)

21.900 Ft 19.690 Ft