Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Lőpor és csappantyú vásárlása

13925331_10206559784463303_3719455554529205052_n

Cégünktől 2016 augusztusától lőport és csappantyút vásárolhat, melyhez ezzel a leírással szeretnénk a segítségére lenni. Kérdés esetén keressen meg bennünket ismert elérhetőségeinken!

1. Kinek értékesíthető lőpor és csappantyú?

Házilagos lőszerszerelő engedéllyel rendelkező személynek, ehhez be kell mutassa a számlát, a hatósági engedélyt, fényképes személyazonosító okmányát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) és lakcímkártyáját.
Lőszerelem megszerzésére engedéllyel rendelkező lövészegyesületek lőszerelem kezeléssel megbízott munkatársainak. A szükséges dokumentumok: az egyesület részére kiállított határozat, amelyben az átvevő adatait is tartalmazza, fényképes személyazonosító okmányát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) és lakcímkártya.

Elöltöltő fegyver vadászati célú használatára jogosító engedéllyel rendelkező személyek. A szükséges dokumentumok: a rendőrhatóság által kiállított határozat, fényképes személyazonosító okmány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) és lakcímkártya.
Kizárólag eredeti példányban elfogadhatóak a fenti dokumentumok, hasonlóan a fegyver- vagy lőszervásárláshoz.

2. Hol rendelheti meg a termékeket?

A kiválasztott termékeket megrendelheti a webshopunkon keresztül és személyesen a Kapszli Pont Fegyverboltban is (1036 Bp., Bokor u. 15-21.).  Emellett várjuk a rendeléseket e-mailen is.

3. Hogyan fizetheti ki a termékeket?

A termékeket kifizetheti előre utalással (bankszámlánkra vagy a PayPal rendszerén keresztül) és személyesen a Kapszli Pont Fegyverboltban (bankkártyával vagy készpénzben).
Az árakról aktuális árlistáinkból is tájékozódhat.

4. Hogyan veheti át a rendelést?

A megrendelt termékek átvételére a Kapszli Pont fegyverbolt balatonfűzfői telephelyén, szerdán 13:00-16:30 és péntek 09:00-16:30 közt van lehetőség. Az átvételt megelőző nap 12:00-ig lehet leadni rendelést, hogy az átvételre szánt termékeket a telephelyen előkészítsék. A raktárból csak előre egyeztetett időpontban lehet árut kiadni.
Cím: 8174 Balatonfűzfő, Fűzfőgyártelep, HRSZ:1498/182
Belépés: Balatonfűzfői Ipari Park 1/A porta – Crescom Kft.

Krausz Petra (Crescom Kft): +36 20 964 5443 (kizárólag munkaidőben 08:00-15:30!)
GPS koordináták: É47°04’41.0″ K18°01’33.0″

1/A Kapu:

1/A Kapu térképen:

5. Ha nincs készleten a kívánt lőpor, hogyan rendelhető meg?

Igyekszünk a lehető legteljesebb kínálattal rendelkezésre állni, de természetesen megtörténhet, hogy egyes termékek nincsenek raktáron és beszerzésük időt vesz igénybe. Előrendeléseket a többi termékkel azonos feltételekkel veszünk fel, melyről itt olvashat bővebben.

6. A vásárlásról készül-e számla?

Minden vásárlásról számlát állítunk ki. A vásárlói példányt a Kapszli Pont fegyverbolt balatonfűzfői telephelyén adjuk ki a termékkel együtt.
Házilagos lőszerszerelő engedéllyel rendelkező személyek esetében a terméket csak az veheti át, akinek a nevére a számla szól.
Lőszerelem megszerzésére engedéllyel rendelkező lövészegyesületek esetében a számla az egyesület nevére szól, és a határozatban foglalt személyek részére adható ki a megrendelt termék.

7. Megoldható-e másképp, a fentiektől eltérően?

A fentiektől nem áll módunkban semmilyen körülmény mellett sem eltérni.