Elöltöltő fegyverek és nyeremények a szombati fegyverbörzén

Vedd meg álmaid elöltöltő fegyverét és tedd próbára szerencséd a Kelenvölgyi fegyverbörzén!

Oktbóber 13-án (most szombaton) ismét fegyverbörzét rendeznek a Kelenvölgyi Közösségi Házban, ahol a Kapszli Pont Fegyverbolt kínálatával is találkozhattok. Hogy izgalmasabbá tegyük a vásárlást, kizárólag e szombati eseményre nyereményjátékot hirdetünk, ahol minden új elöltöltő fegyvert vásárló kedves vevőnk nyer! A vásárlást követően 3 borítékból húzhat a vevő, amelyekből egy vásárlási utalványt, egy tárgynyeremény csomagot, egy pedig egy igazán hasznos vigaszdíjat rejt.

IMG_0391

Ha legalább 150.000 Ft értékben vásárolsz új elöltöltő fegyvert cégünktől a kelenvölgyi fegyverbözén, 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt vagy legalább 26.800 Ft értékű ajándékcsomagot, vagy vigaszdíjként Németh Balázs: Elöltöltő fegyveres lövészek és vadászok kézikönyvét nyerheted meg. 150.000 Ft érték alatt vásárlók egy 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt, egy legalább 16.680 Ft értékű tárgynyeremény csomagot és egy vigaszdíjat tartalmazó borítékból húzhatnak.

Várunk szeretettel szombaton!

Az előző rendezvényről szóló képgalériát itt, a szervezővel készült interjúnkat itt olvashatod.

2018_11_18__KKH__Volt egyszer egy vadnyugat press-1

A sorsolás borítékhúzással helyben, közvetlenül a vásárlás és fizetés után történik. A sorsolásban kizárólag az vehet részt, aki a Brothers Online Kft-től 2018. október 13-án új elöltöltő fegyvert vásárol. A megnyerhető vásárlási utalvány illetve ajándékcsomag értéke a vásárolt fegyver(ek) kiskereskedelmi, bruttó értékének figyelembevételével kerül meghatározásra. A megnyert vásárási utalványok a fegyvert vásárló nevére kerülnek kiállításra és korlátlan ideig felhasználhatóak új termékek vásárlására a Brothers Online Kft-től. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.