Új Kapszli honlap készül – Segíts a tervezésben!

Képtalálat a következőre: „webdesign”

Kedves Lövész- és Vadásztársak, Olvasóink, Vásárlóink!

Szeretett Kapszli.hu honlapunk megújul hamarosan. Az eddigi változatok közül talán ezt a mostanit szerettük legjobban, de be kell lássuk, elszállt felette az idő. Korszerűbb, számotokra kényelmesebb, gyorsabb honlapot szeretnénk létrehozni, természetesen úgy, hogy a honlapunkon született tartalmak, beleértve a fórumokban létrehozott információkat, megmaradnak.

Van számos ötletünk, hogyan lehet jobbá, szebbé tenni virtuális otthonunkat, de kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre is. Segítsetek nekünk abban, hogy milyen funkciókat látnátok szívesen akár a magazinban és a közösségi felületeken, akár a webshopban!

Írjátok meg javaslataitokat itt hozzászólásban, vagy küldjétek el nekünk azokat emailben! Nem ígérjük, hogy mindent meg tudunk valósítani, de törekedünk arra, hogy mindenki véleményét figyelembe vegyük.

Segítségeteket előre is köszönjük!

A Kapszli Csapata

4 hozzászólás érkezett

 1. “Az eddigi változatok közül talán ezt a mostanit szerettük legjobban, de be kell lássuk, elszállt felette az idő.”
  Pontosítsunk: Utáltuk :-), és már az első hónapban elszállt felette az idő.
  Csak a saját észrevételeim: Baromi macerás megtalálni egy terméket, pláne ha már meg sem jelenik a kép róla. Még csak arra sincs mód, hogy be lehessen állítani hány termék jelenjen meg egy oldalon, alig győzi az ember észbe tartani, melyikre kell visszakattintani, ha éppen böngészik valamit. Mért kell minden egyes alkalommal betölteni az egész honlapot ha pl. legördülő menüvel el lehetne intézni a termékkiválasztás kategóriát.
  Az adok-veszek rovatban nem lehet módosítani (pl árat, vagy ha valaki kifelejtette a kontaktot), ,törölni (pl. ha megvették vagy mégiscsak kell), valamint nem lehet törölni, sem módosítani a regisztrációt külön gazsulálás nélkül (ezért még a fészbukot is meghúzkodták adatvédelemre hivatkozva)
  Hogy mennyire szerettük? Íme alegutolsó pár hozzászólás a fórumról:
  Shardik: “Az utobbi 3 hét bejegyzései eltüntek a forumról ”
  Horse Whisperer: “Az én készülékemben lehet a hiba, hogy sok termék képe helyett a bal felső sarokban kék négyzetben kérdőjel látható?”
  Kutsa56: “Sok kép nálam se jelenik meg. A hiba kinek a készülékében van.”
  Sólyomszem:”Megint nem lehet képet feltölteni!”
  Angyalszem: “Hááát bizony ez a honlap haldoklik. Képet feltölteni, termékek képeit megnézni nem lehet. A bejegyzések husssssss eltűnnek, stb”
  Én: “Nem kérdezem, hogy az én gépem lehet-e trágya, mert látom mindenki panaszkodik, de nem lehet egyszerűen megnézni mit rendelne az ember” -jelzem megvettem, másik 3 helyen amit akartam, majdnem 200 ezer értékben.
  Egy morzsányi pozitívum Sólyomszemtől: “Tény, hogy elég vacak a honlap, nehéz dolgokat megtalálni, de azért néha ott van az infó.”
  Kapszli: “Elnézéseteket kérem a honlap hibájáért kollégáim nevében is. A képek problémáját keressük. Hamarosan megoldjuk.” Epekedve várjuk nem is tudjuk hány éve.
  Üdv mindenkinek!

  • Szabó Gábor

   Teljesen egyetértek veled, a honlapnak ezek egyértelmű hibái. Ráadásul olyan hibák, amelyeket nagyon rég nem tudtunk megoldani. (Nem akarat, idő, pénz, vagy szándék hiányzott – sajnos borzasztó volt a honlap támogatása a fejlesztők részéről. Gyakorlatilag csak a víz felett próbáltuk tartani, hát eddig sikerült.)

   Szuper lenne, ha hoznátok néhány pozitív példát. Melyik webshop , melyik fórum tetszik? Nyugodtan írjátok meg itt, akár konkurencia :) vagy más területtel foglalkozó oldalról van szó.

   Köszi előre is!

 2. Wasicuya

  Szia!
  Itt nézzetek szét: https://arteries.hu/portfolio
  Érdemes az ilyen cégek referencia munkáit átnézni.

 3. A motor az egy dolog. WordPress-szel is lehet jó dolgokat csinálni, meg pocsékot is. Meg más motorral is.
  Ha a fejlesztő gagyi, le kell cserélni. Annyi szakember meg ügynökség van. Írjatok úgy szerződést a fejlesztővel, hogy legyen egy komplett készlet hozzáférési adat (felhasználónév, jelszó, elérési út, kétfaktoros azonosító, satöbbi) a Kapszlinál is. Feleségem ezt úgy hívja, hogy a “kirúgó boríték”. Ő mindig ad a megrendelőnek ilyet. Aztán ha a megrendelő nem elégedett a munkájával, akkor keres egy másik szakembert, és a kirúgó borítékkal belépnek, a régi hozzáférést törlik, generálnak újat és dolgoznak (nem volt még ilyen egyébként :) ). Persze, ezt jogilag is alá kell támasztani.
  Szerintem a mostani honlap átlagosan elfogadható. A tartalmon dolgozzatok, léccilécci! Tudom, nagy munka átnézni ennyi cikket és összehangolni mindent egymással (csináltam), de kell hozzá egy jó tartalmi szerkesztő, és akkor nem fut bele az egyszeri hozzánemértő abba, hogy az MEFVLSZ vizsgaszabályzat menüpont alatt az MEFLSZ vizsgaszabályzata található (csak példa).
  Továbbá, ennek a sportnak nagyjából-egészéből a Kapszli a központja ebben az országban. Van akkora súlyotok, hogy odahassatok a klubokra, adjanak adatokat. Ha valaki totál outsiderként meg akar ismerkedni ezzel a világgal, alig talál infót. A klubok, lőterek elérhetőségei minimálisak. Ha már ez egy portál, akkor tényleg legyen ez minden tudás közepe. Ahogy például az elméleti részekben, cikkekben az is.

Szólj hozzá te is!

A hozzászólás írásához be kell jelentkezni.