Winter Wild West Walk 2014 – Márianosztra, Január 5.

3Térdig érő hó, szikrázó napsütés, mínusz tíz fok, kovás és csappantyús fegyverek, tábortűz, meleg tea és a feketelőpor füstje… Mindez nem az Utolsó mohikán c. film téli változatát idézi, hanem tavalyi Márianosztrai lövészemlékeinket. S a januári évnyitó vadász tereplövészeteknek valóban megvan a maga pikantériája. Úgy szép, ha a tél havas és hideg.

Nem is tudunk lemondani erről az élményről, ezért az új év első vasárnapján, Január 5-én ismét Márianosztrára hívjuk a trappereket, indiánokat, cowboyokat, katonákat, hogy együtt hódoljunk közös szenvedélyünknek, a feketelőporos lövészetnek.

A játék – merthogy versenynek semmiképpen sem nevezném – lényege a fémcélok kongatása lesz változatos vadászlőhelyzeteket imitálva 30-200 m távolságokon. A trappernek egy meghatározott pályát kell majd bejárnia, s lövéseket leadni 8-10 célra. A győztes az lesz aki a leggyorsabb és legkevesebbet hibázik.

Kedvcsináló videó:

Persze az eseményt megfűszerezhetjük még némi közösségi sütéssel, tábortűznél golyóöntéssel, kés/tomahawk célbadobással, revolveres lövészettel. Csak rajtunk múlik!

Tehát ha van kedved igazi 19. századi hangulatban kezdeni az Új Évet, jelentkezz az alábbi regisztrációs linken:

http://docs.google.com/forms/d/1pP0tOh_lUc5REZJQpG_yOujtFcCzWxqlFABqEzwrWGY/viewform

A játékos versenyen díjakat nem, csak élményeket lehet nyerni. Bátorítunk mindenkit, hogy öltse fel a lehető legkorhűbb felszerelését. Adjuk meg a módját az évkezdésnek! Kezdés 10:00-kor!

Várunk szeretettel:

A Kapszli és a Börzsöny LE csapata