Wild West Walk 2015 – Márianosztrai időutazó hétvége 06.13-14.

www2014015Kedves Lövésztársak!

 

Arra gondoltam, hogy idén sem lenne rossz együtt töltenünk egy kellemes hétvégét Márianosztrán, táborozással, esti tábortűzzel és természetesen történelmi lövészettel. A nosztrai lőtér gyönyörű adottságairól azt hiszem, nem kell senkit sem meggyőznöm. A 200 m távolság sok játékra ad lehetőséget.

Arra gondoltam, hogy a kötött lövészeti program a tavalyi évhez hasonlatosan karcsú lenne, de annál több idő maradna szabad lövészetre, beszélgetésre, együtt főzőcskézésre. Kötött programként én a következő 3 versenyszámot javasolnám:

  1. Frontiersman (Trapper 100 m versenyszám)
  2. Gettysburg (Bem 100 m versenyszám)
  3. Yellowboy 100 (Yellowboy 100 m versenyszám)
  4. Trapperes fémcéllövészet
  5. Winchester puskás fémcéllövészet

Mindet a muskéta lőlapra lőjük, úgyhogy a tízes szép nagy lesz. J Minden más móka tekintetében biztosíthatom a T. társaságot, hogy kellő mennyiségű fémcélt viszek pengetési célzattal.

Az esemény időpontja:                     2015. 06. 13-14.

Helyszín:                                             Márianosztra, BV lőtér

Részvételi díj:                                     4000 Ft / nap, vagy két napos tartózkodás esetén 8000 Ft.

Részvételi min. feltételek:               Lövészegyesület tagság vagy lőfegyvertartási engedély, MEFLSZ vizsga, MKH kártyás elöltöltő fegyver vagy jogszerűen tartott sport vagy vadászlőfegyver

Jelentkezés:

https://docs.google.com/forms/d/1qYDakFQsW9OocK7kzIcDuLAupcqpDNoG3NbgOTCKB0c/viewform?usp=send_form

Egyéb feltételek:                             Szuper lenne, ha idén is mindenki be tudna öltözni valamilyen pre 1890 gúnyába. Ezen kívül létrehozunk egy kellemes időutazós táborrészt is, mivel szerencsére növekszik a történelmi hűséggel bíró sátrak száma is. (Akinek ilyesmije van, jelezze kérem!)

Étkezés:                                              Hozzatok magatoknak sütni-, főzni-, inni valót. Jó lenne szombat este egy közös paprikás krumplit, vagy ilyesmit összeütni. Ha van vállalkozó kedvű szakács – persze ez nem azt jelenti, hogy szólóban kell főzni – jelentkezzen önként, a többit pedig jól megszervezzük hozzá.

Megjegyzés: Családot is hozhatsz! Szívesen látott vendégek a gyerkőcök, oldalkocsik is. Ha kellő számban lesznek, csinálunk a hölgyeknek, skacok valamilyen íjász programot is.

Kedvcsináló a tavalyi muriról:

 

Üdv,

A szervezők