Egy 2014-ben eladott western töltényövet keresünk!

Visszavásárolnánk egy western töltényövet, melyet az elmúlt években adtunk el. A bizományba adó családi okok miatt vált meg tőle, de nagyon szívesen visszavásárolná.

Kérem a jelenlegi tulajdonost, olvassa el az alábbi levelet és szíveskedjen jelentkezni nálunk.

“Tisztelt Fórumozók!
Sürgősen szeretnénk visszavásárolni a mellékelt képen látható töltényövet, amely egy számunkra nagy eszmei értékkel bíró családi emléktárgy és, amelyet 2014 május hónapban pénzhiány miatt a Kapszli PONT Fegyverkereskedésnek adtunk át bizományi értékesítésre.
A képből ez nem derül ki, de a keresett öv egy kb. 110 cm hosszúságú sertésbőr töltényöv .45 cal és .44-40 cal töltényekhez alkalmas 32 darab tartóval.
Az eladás okáról és a visszavásárlás fontosságáról szóló ismertetés terjedelme messze meghaladná egy fórum hozzászólás szokásos méretét, ezért azokról az ervinder1@freemail.hu címen jelzett érdeklődésre tudunk információt adni.
Kérjük az öv jelenlegi tulajdonosát, hogy legyen szíves mielőbb tudatni velünk, hogy milyen összegért tudjuk visszavásárolni a számunkra nagyon személyes és nagy eszmei értéket képviselő töltényövet.
Köszönettel:
Dér Ervin         Dérné Demeter Éva
toltenyov (1)