Vásároljon Uberti 1860 Colt Army csappantyús revolvert Capandball ajándékokkal!

Kedves Vásárlóink!

2021. december 1. és december 28. között minden üzletünkben vagy webshopunkban vásárolt Uberti 1860 Colt Army .44 revolver mellé Capandball ajándékcsomagot adunk közel 15000 Ft értékben: válasszon hozzá 2 db-ot .44-es tölténytartó dobozunkból, adunk a csomaghoz egy .44-es tölténykészítő szerszámot, valamint egy tégely Szekér-féle revolverkencét.

A Colt 1860 Army legenda. A nyitott keretes revolverek fejlesztésének csúcsát jelentette a fegyver, melyet az Amerikai Egyesült Államok hadserege 1860-ban rendszeresített lovassága számára. Ez volt az első olyan .44-es űrméretű revolver, mely egyesítette a korábbi nehéz Walker és Dragoon revolverek tűzerejét a Navy revolverek csekély tömegével. Anyaga Colt reklámja szerint könnyű, szívós “ezüstacél volt”, mely rugóedzést kapott a terhelhetőség érdekében. Colt hirdetései szerint az ilyen anyagú fegyverből készült kilőtt lövedéknek 30 %-kal több ereje volt, mint a korábbi, öntött acélból készült modellek esetében. A Colt Army kétségtelenül az amerikai polgárháború és a vadnyugat egyik legismertebb revolvere. A háború utáni inkurrens készletek olcsó kiárusításának köszö9nhetően pedig komoly szerepet játszott a vadnyugat meghódításában is.

Az Uberti replikája nem csak hű másolatai az eredeti fegyvernek, de igen pontosak is. Megfelelő töltettel éppoly pontos lehet a fegyver avatott kezekben, mint a modern sportfegyverek.

Elérhető termékek:

Uberti Colt 1860 Army acéltokos katonai változat

Uberti Colt 1860 Army acéltokos könnyített dobbal készített változat

Az akciók december 28-ig, vagy a készlet erejéig érvényes. Elöltöltő fegyvereket webes megrendelés esetén is csak üzletünkben lehet személyesen átvenni.

Üdvözlettel:

A Kapszli Csapata