Vásárolj aukción július 30-án Pedersoli Gendarmerie kovás pisztolyt

Untitled-1

 

 

 

Dárga Vásárlóink!

 

A nagy melegben azt hiszem kissé megfőtt az agyunk… Na jó nem, egyébként sem volt ép. :) Jó sok évvel ezelőtt szokásunk volt, hogy olyan tárgyak, melyek túl sokat időztek nálunk aukciós kalapács alá kerültek. Nosztalgiázunk most egy kicsit. Van nekünk egy Pedersoli An IX De Gendarmerie kovás pisztolyunk, amely szép, új, karcmentes, garanciális meg minden, de el szeretnénk adni. A pisztoly nagyszerű élménylövészetre, hagyományőrzésre, és nem utolsó sorban nagyszerű éke lehet minden hadtörténelmet kedvelő fegyvergyűjteményének.

Az elegáns fegyver a napóleoni időszak egyik legkarizmatikusabb oldalfegyvere. Csakúgy, mint a lovassági változatot, e fegyvert is rendre párban gyártották, kizárólag a maubeuge-i üzemben. 1819-ig 32 000 darabot készítettek belőle. Nem csak csendőrök viselték, hanem gyalogsági tisztek is. A tiszteletet parancsoló, masszív megjelenés ellenére a pisztoly rendkívül elegáns, már-már művészi darab, mely a kis méretekkel kombinálva ellenállhatatlan varázst kölcsönöz neki.

Szabályok:

1. Minden kapszli.hu felhasználó licitálhat.

2. A liciten való részvételhez írjon egy hozzászólást a részvételi szándékról e cikkhez. (Hozzászólás mező lent!)

3. A liciten való részvételt 2015. július 29. 20:00-ig lehet jelezni. A fegyvert csak olyan felhasználó vásárolhatja meg, aki bejelentkezett. (Ha még nem szólt hozzá sohasem cikkeinkhez, ne ijedjen meg ha hozzászólása nem jelenik meg, ugyanis azt jóvá kell hagynia az adminnak elsőként, aztán fog csak megjelenni. Utána már erre nem lesz szükség a licit során.)

4. A liciten egy darab fegyvert értékesítünk.

5. A lict 2015. július 29-én 20:00-kor indul és 30-án 20:00-kor zárul.

6. A licitáló elfogadja, hogy a licit alapja a kapszli.hu szerverideje.

7. A legkisebb licitlépcső 500 Ft, emelni kötelező.

8. A licit nyertese köteles a terméket megvásárolni.

9. A termék vadonat új fegyver, garanciális, műszaki kártyával rendelkezik.

10. A liciten csak 18. életévét betöltött szemly vehet részt.

11. A licit nyertesének az aukció lezárta után egy hete van jelentkezni üzletünkben az ismert elérhetőségeken. Ellenkező esetben a következő legmagasabb licit tulajdonosát nyilvánítjuk ki győztesnek.

A fegyver új ára 269000, de a licit jóval alacsonyabbról, 100000 Ft-ról indul!

Az aukción a Kapszli.hu szerveridejét használjuk. Az oldal frissítésével (F5)ez is frissül.
A pontos idő: [current_time]

Akkor hát induljon a játék! 1. jelentkezz be egy hozzászólással majd július 29. 20:00-tól másnap 20:00-ig tedd meg tét(je)idet!

 

Üdvözlettel:

A Kapszli.hu csapata