Üzenet Balázstól

Knémeth-balázs800x1200edves Barátaim!

A történelmi fegyverekkel való lövészet és vadászat, a hadtörténelem kutatása, oktatása életem egyik legfontosabb része. A Kapszli.hu, és a portált működtető vállalkozás együtt szépült, együtt épült lövészéletünkkel.

Most mégis nehéz szívvel, de nagy izgalommal meghoztam egy döntést. Elvállaltam egy német, fegyvergyártással foglalkozó, patinás márkákat birtokló cégcsoport magyarországi leányvállalatának vezetését.

Nehéz a saját vállalkozás kezét elengedni, de mégis azt mondhatom, hogy nyugodt vagyok, hiszen Szabó Gabi és Pólik Sanyi személyei biztosítékok arra, hogy a cég jó kezekben van.

Nem tűnök el természetesen a történelmi lövészetből, vadászatból. A régi fegyverek és a hadtörténelem a hobbim, szerelmem ahogy egyetemi oktatói tevékenységemet is nagy szeretettel folytatom. Így bár Kapszli operatív feladataiban részt nem veszek a jövőben, tulajdonosként, íróként ott leszek a Kapszli.hu életében, a Ti életetekben. Természetesen szövetségünkből, rendezvényeinkről sem tűnök el, úgyhogy továbbra is tartsátok szárazon a puskaport! Meg fogok harcolni továbbra is minden körért a lőállásban. Mert akit egyszer a lőpor füstje megcsapott, azt az soha nem ereszti.

Telefonom, email címeim nem változnak, nem megyek messzire.

Üdv:

Balázs