Újabb sikeres elöltöltős vizsga Balatonfűzfőn

A sikeres vizsgázók és a vizsgabizottság tagjai

A sikeres vizsgázók és a vizsgabizottság tagjai

Az elmúlt napokban Budapesten megtartott felkészítő tanfolyam után tizennyolcan gyűltek össze Balatonfűzfőn október 26-án, hogy számot adjanak az elöltöltő fegyverek biztonságos használatához szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalókról. A vizsga tizenöt fő számára zárult eredményesen a Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek Szövetsége és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaiból álló vizsgabizottság előtt.

Külön öröm számunkra, hogy szép teljesítményt nyújtva sikeresen vizsgázott az egri Kovács Attila Patrik, aki csak tíz napja töltötte be a 16. születésnapját. Patrik erdésznek készül, hagyományőrző és sportlövő, de nem zárja ki, hogy a közeljövőben a vadászvizsgát is letegye. Az ő példája is alátámasztja, hogy a felelős fegyverhasználat elsajátítása nem kötődik a nagykorúsághoz. Reméljük, hogy belátható időn belül a vadászat gyakorlásának korhatára is elszakad a 18 éves korhatártól.

Kovács Attila Patrik a lőállásban

Kovács Attila Patrik a lőállásban

Gratulálunk, valamint sikerekben gazdag, élménydús lövészetet, vadászatot és hagyományőrzést kívánunk minden sikeres vizsgázónak Budapesttől Ipolyvecéig, Tiszaföldvártól Karádon át Veresegyházig!