Új termékek a Lymantől 2018-ban

A Lyman idén ünnepli fennállásának 140. évfordulóját, ebből az alkalomból számos újdonsággal rukkolnak elő, hogy emlékezetessé tegyék a jubileumot.

Brass Smith Line néven új lőszertöltő préscsalád és kiegészítők előrendelhetők:

Ideal„Ideal” prés: ez a belépő szint, ideális a lőszertöltéssel épp ismerkedőknek, első présként. Kompakt méretű, kis helyet foglal, ennek ellenére a porfestett öntöttvas test, acél szerelvények igazán masszívvá teszik. 3.7 hüvelykes (9.4 cm) lőszerhosszig minden pisztoly- és puskalőszer löltéséhez alkalmas. A kar középen foglal helyet, így átszerelés nélkül is kényelmesen használható jobb- és balkezesek számára egyaránt. Minden művelet elvégezhető a segítségével, de hasznos kiegészítő akkor is, ha a lőszertöltés egy bizonyos mozzanatát külön préssel szeretnénk végrehajtani.

 

 

 

All-American8All-American 8 prés: Szembeötlő újítás a nyolc férőhelyes, öntöttvas torony, ami két teljes, négy darabos matricakészletet is képes hordozni úgy, hogy a matricák közötti váltás mégis könnyedén, egy mozdulattal elvégezhető. A prés magassága még a leghosszabb puskalőszerek töltését is lehetővé teszi. A kétkezes használhatóság érdekében a kar bármelyik oldalra felszerelhető. A versenytársak termékeitől eltérően egyenes csappantyúadagolóval rendelkezik.

 

 

 

VictoryA Victory prés a Brass Smith termékcsalád igazi „igáslova”. Több, mint nyolckilós tömeg, masszív, öntöttvas „O”-keret, pontos illesztések, egyenes vonalú, védőpajzzsal ellátott, egyszerűen működtethető csappantyúadagoló. A kétkezes használhatóság érdekében a kar bármelyik oldalra felszerelhető.

Mindhárom prés készletben is kapható!