Új könyv az elöltöltő fegyveres lövészetről, vadászatról Németh Balázstól

Megjelent Németh Balázs: Elöltöltő fegyveres lövészet és vadászat című tankönyve, mely segít a vizsgára való felkészülésben. A könyv első változata 2017-ben jelent meg, s mindamellett, hogy az utolsó darabig kifogyott, itt is volt már az ideje a frissítésnek. Az új bővített, javított verzió közel 340 oldalon foglalkozik az elöltöltő fegyveres vadászat és lövészet titkaival, trükkjeivel, olyan tudást elevenítve fel, melyet vadász és lövész eleink a 19. század végéig még birtokoltak. A kötet együtt fejlődött a hazai feketelőporos sportlövészettel és vadászattal, s most többek közt olyan fontos részekkel egészült ki, mint a csappantyús hátultöltő fegyverek kezelése, vagy éppen a hosszútávlövészethez használatos papírtapaszolt lövedékek készítése.

Megrendelhető itt:

Németh Balázs: Elöltöltő-fegyveres lövészet és vadászat

A könyv alapja közel negyed évszázad elöltöltő fegyveres lövész és vadász tapasztalata, mely a szerzőt a maradandó vadászélmények mellett számos világbajnoki és Európa bajnoki éremhez is segítette.

Változott a könyv formátuma: hallgatva olvasóinkra, praktikusabb, olvashatóbb formátumot választottunk, mely mindig ott lehet a vadász, lövésztáskában. A kiadvány ára ugyanakkor nem változott, továbbra is 4290 Ft-ért vásárolható meg minden érdeklődőnek.

Szerző: Németh Balázs

Cím: Elöltöltő-fegyveres lövészet és vadászat

Kiadó: Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek Szövetsége

Oldalszám: 336

Képek száma: 187

ISBN: 978-615-01-2837-5

Kivitel: színes