Új elöltöltő-fegyveres szövetségi tagkönyvek, vizsgabizonyítványok

1

Kedves Lövésztársak!

 

Régóta kértétek, hát most megszületett végre! Venczel Attila lövésztársunk jóvoltából új szövetségi tagkönyvvel örvendeztetünk meg benneteket. Régi kérésetek volt, hogy legyen fényképes igazolványa a vizsgát tett lövészeknek, mely könnyen eltehető a tárcába, lövésztáskába, egyéb igazolványok közé.

PrintVenczel Attila neve nem ismeretlen a lövészek közt. Mind ismerjük gyönyörű kollódiumos fotóit. Amit azonban kevesen tudunk róla, hogy régi vágású nyomdászként egy közel száz éves Heidelberg nyomdagépen készít csoda kiadványokat olyan eljárással, amely a mai digitális világból már kezd kihalni. Az ő általa tervezett, nyomtatott dokumentumok igényesek, tartósak, értéket képviselnek. Attila mindemellett a szövetség számára ingyenesen készítette el a képen látható igazolványcsomagot (a vizsgabizonyítvány kivételével, mely egyelőre csak átmeneti – általunk összeütött, amatőr –  formátum, később ez is hasonlóan profi lesz, mint a tagkönyv). Kérlek látogassátok meg honlapját: http://fabricaletterpress.tumblr.com/ és csodáljátok meg egyéb munkáit is. Ezek azzal a szakma szeretettel, tisztelettel készülnek, amiért mi lövészek is a sok szakértelmet, tudást igénylő elöltöltő fegyveres lövészetet választjuk!

2

3

Az új igazolványok előzetes igény jelzése után postai úton, vagy versenyeken vehetőek át. Elnézést kérek közben azoktól a lövésztársaktól, akik az elmúlt félévben tettek vizsgát, és még nem kaptak bizonyítványt. Ezekre a szépségekre vártunk. Nekik a holnapi napon postázzuk a csomagokat.

Mivel szövetségünknek – egyesületként – 2013 óta magánszemélyek is tagjai lehetnek, az új igazolvány egyben a tagsági viszony érvényesítésére is használható. Mindenki esetében az új igazolványok sorszáma megegyezik majd az eredeti elöltöltő fegyveres vizsgabizonyítvány sorszámával.

Az új igazolványok igénylése eme a link alatt lehetséges!

Ja igen! És nem mindegyikben ilyen ronda a kép, ne aggódjatok! :)

Üdvözlettel:

A MEFLSZ elnöksége