Üdvözöljük a megújult Kapszli.hu honlapon!

Kedves Olvasónk, Vásárlónk!

Köszöntünk téged az új Kapszli honlapon, mely 15 éves működésünk során immáron az ötödik változat lesz! Lassan született meg, de azt hiszem érdemes volt kivárni a mostani pillanatot, ugyanis olyan kollégával dolgozhattunk együtt, aki értette, érezte a hazai lövészek, lőszertöltők, és a Kapszli igényeit, hagyományait.

Mi változik?

Hűek maradtunk magunkhoz, hagyományainkhoz. Igyekeztünk minden jól működő funkciót megtartani az előző honlapból, a már rosszul működő, de jó koncepcióval rendelkező részeket javítani, valamint arra is törekedtünk, hogy a strukturális elemek ugyan ott legyenek elérhetőek, ahol eddig. Ugyanakkor olyan új motor került a rendszer mögé, mely korszerűbb kommunikációt, egyszerűbb böngészést, a tartalmak könnyebb elérését teszi lehetővé, és megfelel a kor kívánalmainak.

A Webshop – vásárlási élmény

Reményeink szerint sokkal könnyebb, jobb lesz az oldal által ajánlott vásárlási élmény. Könnyebben, gyorsabban, rendezettebb módon találhattok majd termékeket a lőszertöltés, vadászat és lövészet témakörökben. Bővülnek a fizetési lehetőségek, és automatizáltuk a honlap és számlázó rendszerünk közötti kapcsolatot, így a készletek – a közeljövőben, leltár után – valós képet mutatnak majd a honlapon is. Webshopunkat, számlázórendszerünket összekötöttük a csomagküldő cégünk rendszerével, így várhatóan a beérkező rendelések feldolgozása is gyorsabb, biztosabb lesz.

Változtattunk ugyanakkor beszerzési rendszerünkön is. A lőfegyverek, fegyverek logisztikája nem egyszerű, sosem volt az, sosem lesz az. De nem azért vágtunk bele annak idején a fegyverkereskedelembe, mert ettől mi félünk. Ezidáig gyártóinktól való beszállításaink gyakoriságát az engedélyes termékek rendelkezésre állása határozta meg, vagyis ki kellett várnunk azt az időpontot, mikor a fegyverek szállíthatók. Ez rendkívüli mértékben lassította a kiszolgálásunkat a nem engedélyköteles kiegészítők tekintetében. Ez utóbbiakat ezért minden gyártónk esetében önálló csomagként kezeljük, hogy 2-3 hetes gyakorisággal tölteni tudjuk nem engedélyköteles termékeinket.

Tartalmaink

Sokkal könnyebben tájékozódhattok majd elöltöltős és lőszertöltő tanfolyamainkról, programjainkról. Könnyebben, egyszerűbben köthetitek majd közösségi felületen végzett tevékenységeinket. Könnyebben kaphattok majd értesítést a honlap frissítéséről. A korábbi tartalmainkat teljes mértékben áthoztuk az új honlapra, így minden korábban általatok, általunk készített tartalom elérhető az új oldalon is. Fontos ez számunkra, hiszen 15 év elöltöltő fegyveres történelmet gondozunk.

Közösségi felületeink, kapcsolattartás

Könnyebben vehettek majd részt a fórumainkban, cikkeink alatt folyó beszélgetéseinkben. A fórumok és a honlap által biztosított egyéb közösségi felületek különösen fontossá válnak majd, hiszen a közösségi platformok egyre szigorúbban bánnak a fegyverrel kapcsolatos tematikus oldalakkal, tartalmakkal. Nálunk biztos menedéket találtok. Bizonyítottuk ezt az elmúlt 10 évben. Összes fórumunkat, az összes hozzászólást áthoztuk az új portálra. Honlapunkról elérhetitek Facebook oldalunkat, Instagram oldalunkat, valamint hangsúlyosabb főoldali megjelenést kapott youtube csatornánk, mely 15 éves munkánk egyik éke.

Feliratkozhattok könnyebben hírlevelünkre, mellyel ígérjük, hogy nem terheljük túl postaládádat. Heti rendszerességgel küldjük majd neked üzeneteinket.

További kapcsolattartásra ad lehetőséget a böngésző által felajánlott „Értesítést kérek” opció. Erre klikkelve a böngésződ automatikusan figyelmeztet majd, amikor a Kapszli.hu-n új tartalom jelenik meg.

Kapszli Programok – Tanfolyamok, Rendezvények, Kapszli Szabadegyetem

Szeretnénk visszaépíteni a Kapszli közösségteremtől funkcióját, így rendszeresen találkozhattok majd velünk bolton kívüli, vagy ahhoz közeli külső eseményeken. Először is elindítjuk a „Kapszli Szabadegyetem” programsorozatot. Talán nagyzolónak tűnik az elnevezés, és az is lenne, ha magunk találtuk volna ki. Az elnevezés azonban nem tőlünk, hanem egy nagyon kedves, és általunk igen tisztelt hadtörténész barátunktól, mentorunktól származik, aki megelőlegezte nekünk ezt a bizalmat. A Kapszli Szabadegyetem egy olyan előadás- és workshop sorozat, mely komplex feladattal rendelkezik majd. Egyrészt előadásokat hallgathattok majd meg fegyvertörténet, hadtörténet, lövészet, vadászat, lőszertöltés témakörben, másrészt gyakorlati jellegű műhelyfoglalkozásokon vehettek majd részt, melyek hobbink, a lőszertöltés, elöltöltő fegyveres lövészet és vadászat legfontosabb, legérdekesebb kérdéseit, problémáit fedik majd le. A foglalkozások helyszíne az üzletünk mellett elhelyezkedő Café Teide kávézó lesz.

Szeretnénk ezen felül újraindítani egy régi/új szokásunkat, a közösségi lövészeteket. A már hagyománnyá vált évkezdő Kapszli Kupa mellett újraindítjuk a Wild West Walk élménylövészeti programokat, valamint negyedéves rendszerességgel „Fegyversimogató” rendezvényt szervezünk, melyen lehetőségetek lesz kipróbálni megvásárolni tervezett fegyvereket.

Bővítjük tanfolyamaink körét is. A már bizonyított lőszertöltő és elöltöltő fegyveres tanfolyamok sorát bővítjük kicsoportos, testre szabható tanfolyamokkal, melyek könnyen igazodnak az érdeklődők időbeosztásához, lehetőségeihez, igényeihez. Oktatóink a hazai szakmai legjobbjai közé tartoznak, így garanciát jelentenek a magasszintű tudás professzionális átadására.

Tanfolyamaink, rendezvényeink állandó, könnyen megtalálható helyet kaptak fő oldalunkon.

Fogadjátok szeretettel az új honlapot! Mivel a technika ördöge sosem alszik, ha találtok valamilyen hibát, akár a www.kapszli.hu fórumban, akár emailben, kérlek tudassátok velünk! Néhány képünk még hiányzik, ezeket folyamatosan pótoljuk.

Üdvözlettel:

Balázs, Szekér, Emil

A Kapszli.hu csapata