Sikeres elöltöltős vizsga Balatonfűzfőn

Egy híján húszan gyűltek össze a balatonfűzfői lőtéren, hogy letegyék az elöltöltő fegyveres vadászathoz és lövészethez előírt alapismereti vizsgát. Legtöbben nem helyből érkeztek: a legtávolabbi érdeklődő majd’ 400 km-t tett meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gávavencsellőről, hogy számot adhasson a tudnivalókról.

A Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek Szövetsége és a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai: Gaál Tibor és Kovácsné Ponty Éva közreműködésével lebonyolított számonkérés teljes sikerrel zárult: az összes jelentkező átvehette az elméleti és gyakorlati vizsgabizonyítványt. A jövendő elöltöltő fegyveres vadászok és lövészek felkészüléséhez nagyban hozzájárult az elmúlt napokban Budapesten megtartott tanfolyam, ahol a résztvevők elsajátíthatták az elöltöltő fegyverek használatához szükséges alapvető elméleti ismeretanyagot és gyakorlati fogásokat.

Fűzfőivizsga

Külön öröm számunkra, hogy Mizsei Bernadett személyében már a Dianák között is lesz, aki hódol az elöltöltő fegyveres vadászat szenvedélyének. Gratulálunk, és további sikereket kívánunk a frissen vizsgázott leendő elöltöltő fegyveres vadászoknak, sportlövészeknek és hagyományőrzőknek!