Régiért újat – használt fegyver beszámítás a Kapszliban

beszamitas

Szívesen cserélnéd le meglévő fegyvered egy újra? Itt a lehetőség! Hozd be üzletünkbe eladni kívánt fegyveredet, és legújabb akciónk keretében azt beszámítjuk bármelyik új fegyver vételárába. Legyen akár puska, pisztoly vagy karabély – akár féláron juthatsz hozzá egy vadiúj, garanciális, minden álmodat valóra váltó példányhoz!

Hogyan történik a beszámítás?
Hozd be kihasználatlan, megunt, vagy már igényeidnek nem megfelelő fegyvered a Kapszli Pont Fegyverszaküzletbe! Itt kollégánk felbecsli a fegyver értékét és ez alapján ajánl neked egy beszámítási árat. Ha elfogadod, ezzel az összeggel máris kevesebbet kell fizetned a kiválasztott új fegyverért!
A beszámítási árának megállapítása üzletünkben történik, a fegyver szemrevételezését, endoszkópos vizsgálatát, illetve – szükség szerint – részleges szétszerelését követően.
Ne hagyd otthon a fegyver MKH kártyáját, illetve személyi- és lakcímkártyádat – engedélyköteles fegyver esetében pedig a tartási engedélyed.

Milyen fegyvert lehet beszámítani?
Kizárólag az üzletünk termékkörének megfelelő fegyvert, így legfőképpen antik- vagy replika elöltöltő fegyvert, 1945 előtt gyártott hadifegyvert, illetve a western korszak fegyvereit számítjuk be.
Amennyiben a fegyver nem rendelkezik érvényes tanúsítvánnyal, annak beszerzésének költségei levonásra kerülnek a beszámítási árból.

Mit vásárolhatok beszámítással? Mennyit ér a fegyverem?
Az ajánlat új Pedersoli vagy Uberti elöltöltő- illetve szereltlőszeres fegyver vásárlására vonatkozik. Ha a kiválasztott fegyver nincs készleten, de a megrendelést ezen akció keretében adod le, szintén élhetsz a beszámítási lehetőséggel. A beszámítási ár legfeljebb a megvásárolni kívánt új fegyver vételárának 50%-áig terjedhet.

Az akció időtartama: 2018. február 06 – 2018. március 14. Az beszámítás során más vásárlási kedvezmény nem vehető figyelembe, a beszámítási ajánlat más akcióval nem összevonható.