Pedersoli szállítmány érkezett

Kedves Vásárlóink!

örömmel jelezzük, hogy beérkezett Pedersoli szállítmányunk! Töltöttük kiegészítő készleteinket, hatalmas mennyiségben érkeztek például lőporflaskát mindenféle kivitelben, színben, formában. Ajánljuk figyelmükbe az új – igen kedvező árú – cseppformájú lőporflaskákat, melyek a könnyű töltés érdekében lecsavarható szeleppel rendelkeznek. Clear View változata éttetsző, így látható mennyi lőpor van még bennük.

Mindezek mellett töltöttük a többi flaska tekintetében is készleteinket: Colt, Remington, Unum, Pedersoli 2000, Ape Basket, Tubolar és Tubolar short flaskák érhetőek el letekerhető és állítható csőrrel.

Érkezett ezenkívül klasszikus 1874 Sharps hosszútávlövész puska 32”-es nyolcszögletű csővel vadász és lövésztársainknak. Megtalálható ismét készleten az egyik legjobb elöltöltő vadászpuska, a Pedersoli Jäger, ahogy Hawken készletünk is közel teljes.

Érkeztek modern inline vadászpuskák is.

Hamarosan áremelés várható sajnos a forint-Euro árfolyam, valamint szállítói áremelések miatt. Az elkövetkező két hétben azonban még nem módosítjuk árainkat.

Üdvözlettel:

A Kapszli Csapata