Országos elöltöltő fegyver kiszállítási hálózatot indítottunk

Kedves Vásárlóink!

Örömmel jelezzük, hogy új kiszállítási rendszerrel bővült szolgáltatási rendszerünk. Az engedélymentes muzeális fegyverek csomagküldő kereskedelmét a hazai jogszabályok nem teszik lehetővé, Budapestre utazni egy fegyverért – bár igen szeretünk veletek a Kapszli pontban találkozni – sokszor igen kényelmetlen, és költséges.

Nos a probléma méregfogát nagyrészt kihúzzuk most. Létrehoztunk egy folyamatosan bővülő országos partnerhálózatot, ahol a honlapunkon megrendelt, utalással, vagy bankkártyával kifizetett termékeket lakhelyetekhez közel tudjátok átvenni engedéllyel rendelkező fegyverboltokban.

Az átvételi pontok lehetőségét a rendszer azokban az esetekben ajánlja fel, amikor a kosárba elöltöltő fegyvert helyeztek.

Jelenleg a szolgáltatás már elérhető közel 20 helyen, a következő városokban: Budapest, Hatvan, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Mátészalka, Szeged, Baja, Tamási, Nagykanizsa, Keszthely, Sopron, Mosonmagyaróvár, Kisbér-Hánta, Tatabánya, Székesfehérvár, és természetesen központi üzletünk, a Kapszli Pont Budapesten.

A további bővítésekről természetesen értesítünk, sőt, ha ajánlanál fegyverbolt partnert a közeledben, szívesen megkeressük azt az együttműködés reményében.

A szállítást a megrendeléstől számított 3 napon belül teljesítjük, és értesítünk mikor vehető át a termék szerződött partnereinknél.

Reméljük könnyebbé tesszük életeteket!

Üdvözlettel:

Balázs