Nevezés: Fort Dorog 2014. november 23

fort dorog

Trapperek, lövészek, vadászok, indiánok, elvetemül feketelőporos társaim!

 

Itt az idő, hogy újra Dorogon füstöljünk el egy kis lőport egy kellemes egész napos örömlövészet keretében! Lesz itt minden:

 

Versenyszámok, mely esetében szívesen vesszük, ha puskátokhoz, revolveretekhez öltöztök:

Revolveres fémcéllövészet 25-50 méteres távolságokon

Puskás trapper fémcéllövészet 30-100 méteres távolságokon

 

Rendezünk egy elöltöltős vadászlövészetet, melynél nincs fegyvertípus és lövedékmegkötés, vagyis akár in-line gyújtású fegyverrel is el lehet indulni. Egyetlen kikötés, hogy a fegyveren csak nyílt irányzék lehet, a lőportöltet pedig meg kell haladja a 85 graint. A verseny során 5 lövést kell lőni 65 méterre elhelyezett körkörös lőlapra ülő testhelyzetből, egy ponton támasztott fegyverből. Mind az öt lövés értékelt, koszoló lövést lőni nem lehet.

 

A napot két izgalmas eseménnyel zárjuk majd. Az Uberti cég és a Kapszli.hu jóvoltából ugyanis két fegyvert lehet megnyerni a legügyesebb lövészeknek. Két kategóriában lehet indulni.

 

Revolveres versenyszám:

Egyetlen lövést kell leadni a 25 méteren elhelyezett grafikus lőtábla egy meghatározott pontjára. Az a lövész győz, aki a legközelebb talál a meghatározott ponthoz. A lövész használhatja saját elöltöltő revolverét. A győztes díja egy Uberti Dragoon .44 elötlöltő revolver.

Puskás versenyszám:

Egyetlen lövést kell leadni egy 22LR űrméretű puskával egy 25 méteren elhelyezett grafikus lőtábla egy meghatározott pontjára. Az a lövész győz, aki a legközelebb talál a meghatározott ponthoz. A győztes díja egy 357 Magnum kaliberű 1873 Cattleman revolver 4 3/4″-es csőhosszal.

Tehát gyertek! A jóféle étekről Árva Imre bácsi gondoskodik, mely mindenkinek 1200 forintjába kerül. A versenyen való részvétel díja 3000 Ft. A lőtér csappantyút és lőport (Vesuvit vagy Swiss) biztosítani tud. Minden lövésznek rajtengedéllyel és/vagy MEFLSZ alapvizsgával, egyesületi tagsággal, valamint műszaki kártyával bíró elöltöltő fegyverrel kell rendelkeznie.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket is, mivel a program laza,m így az előre bejelentkező érdeklődők akár ki is próbálhatják egy-egy lövés erejéig e szép lövészsportot.

 

Nevezéshez klikk ide!

 

 

Egyéb infó: info@kapszli.hu

 

Mindenkit várunk szeretettel!

 

 

A szervezők