Munkatársat keresünk!

Kedves Leendő Munkatársunk!

Munkatársat keresünk a Kapszli Fegyverszaküzlet / Brothers Online Kft. stábjába.

Mivel foglalkozunk?

A Kapszli.hu / Capandball.eu immáron 15 éve működik és több küldetéssel is rendelkezik. Egyrészt replika és antik elöltöltő és hátultöltő fegyvereket, lőszertöltő felszereléseket árulunk történelem és műkedvelő gyűjtőknek, sportlövészeknek, vadászoknak, másrészt küldetésünknek tekintjük a történelmi fegyverekkel kapcsolatos ismeretterjesztését, rendezvényszervezést.

Kit keresünk?

Fejlesztünk, változunk, és ehhez új kollégára van szükségünk! Téged keresünk, ha szereted a történelmi fegyvereket, nem áll tőled messze a kereskedelem, tudsz angolul, van jogosítványod. Előny, ha már sportlövész vagy vadász vagy, de nem feltétel. Előny, ha már van fegyverkereskedői vizsgád, de nem feltétel. Előny, ha van diplomád, de nem feltétel. Előny, ha Budapesten vagy környékén laksz, de nem feltétel. Egy dolog igazán fontos számunkra, szeress becsülettel dolgozni!

Mi a munkakör?

Kicsi, családias cég vagyunk, ami azt jelenti, hogy sokféle munkával fogsz találkozni. Ezek egy része a hagyományos és internetes kereskedelemmel, más része a lőfegyverek és lőszerek adminisztrációjával, harmadrésze pedig a megújuló honlapunkra történő tartalom készítéssel, feltöltéssel, honlapkarbantartással kapcsolatos. Munkád fontos láncszem lesz a gyártóinkkal, partnereinkkel történő kapcsolattartásban, ügyintézésben is. Számítunk rád ezen kívül rendezvényeink, tanfolyamaink, kiállítási megjelenéseink szervezésében is.

Mit ajánlunk?

Először is jó fizetést megegyezés szerint. Kérlek ezért ne felejtsd ki fizetési igényedet önéletrajzodból! Kényelmes munkakört, melyben nem hajszol téged túl a cég. Változatos, érdekes munkát. Kedvezményes dolgozói vásárlás lehetőséget. Céges notebookot, céges telefont biztosítunk munkádhoz, valamint barátságos, a felgyorsult világtól kedvesen távolságot tartó közvetlen hangulatot. A stressz valószínűleg nem öl majd meg nálunk.

Mik az elvárásaink?

Proaktív, kreatív hozzáállás a feladatokhoz. Önállóság. Jó kommunikációs, feladatmegoldó készség. Jó íráskészség. Legyél pontos, felelősségteljes. Légy nyitott az új ismeretekre.

Mik a munkafeltételek?

A munkavégzés alapvető helyszíne III. kerületi üzletünk, a Kapszli Pont, de előzetes egyeztetés után, meghatározott időkeretek között lehetőség van otthoni munkavégzésre is. Munkád során utaznod is kell majd, körülbelül negyedéves rendszerességgel kell erre számíts.

Hogyan tudsz jelentkezni az állásra?

Kérlek küldd el szakmai önéletrajzodat 2019. szeptember 30-ig a következő email címre: bnemeth@kapszli.hu

Ha bármi kérdésed merül fel a munkával kapcsolatosan, ugyan ezen az email címen érdeklődhetsz. Kérlek, hogy a kísérőlevélben fogalmazd meg fizetési igényedet is.

 

Várjuk jelentkezésedet!

Németh Balázs

ügyvezető, tulajdonos

Kapszli.hu

Brothers Online Kft.