Most érdemes elkezdeni – lőszertöltő készlet ajándék kiegészítőkkel!

Lőszerárak és elvárások – ez a két dolog igen sokat nőtt az elmúlt években. Előbbi talán kevesebb magyarázatra szorul. A lőszerekkel szemben viszont egyértelműen magasabbra került a mérce. Nagyobb energiát, nagyobb távolságokon is szűkebb szórásképet, egységes teljesítményt várunk el, és látjuk környezetünkben a pozitív példákat rá, hogy ezek az elvárások nem túlzóak.

A lőszertöltés népszerűvé válása sokat segített ezen az elmúlt években, hiszen már 6 éve, hogy legálisan lehet lőszert tölteni itthon. Mostanra nagyjából 1000 ember tölthet legálisan otthon lőszert, így valószínűleg mindenki ismerősi körében van legalább egyvalaki, aki foglalkozik ezzel és büszkélkedik saját keze munkájával.

Hogy megéri-e lőszert tölteni, ezen a linken segítünk kiszámolni. De hadd áruljam el a csattanót: igen, majdnem minden esetben megéri. Vadászlőszerek esetében gyakorlatilag mindig, pisztolylőszerek esetében pedig nagyobb mennyiség esetén szintién.

Azoknak, akik most fontolgatják, hogy belevágjanak-e a lőszertöltésbe, szeretnénk az indulást még könnyebbé tenni. Népszerű Lee lőszeröltő készleteink mellé most olyan Lyman kiegészítőket válogattunk, amelyeket általában az első készlet vásárláskor szokás megvenni – mi viszont most ajándékba adjuk őket!

Lyman lőszertöltő tálca – kényelmes eszköz a töltendő hüvelyek rendezésére

Lyman Case Lube KIT – hüvelykenő készlet, párnával, kefékkel és kenőanyaggal

Lyman Case Neck Dipper – száraz kenőanyag, a hüvelynyak átformálását nagymértékben könnyíti

Lyman Primer Pocket Cleaner – csappantyúfészek tisztító kényelmes nyéllel

Lyman Flash Hole Cleaner – gyúfurat tisztító

Az ajándékok értéke több, mint 22 000,- Ft!

Az ajánlat az alábbi lőszertöltő készletek vásárlására vonatkozik:

Value tornyos prés készlet – 58.900,- Ft
Lee Breech Lock Challenger újratöltő készlet – 59.900,- Ft
Lee Deluxe Challenger újratöltő készlet – 119.000,- Ft

90080-01

Jelen ajánlat a Brothers Online Kft. által forgalmazott, az akció időtartamán belül megvásárolt, üzletünkben jelenleg készleten lévő lőszertöltő készletekre terjed ki. Az akció időtartama 2018. május 23 – 2018 május 31. Az akció a készlet erejéig tart.
Az ajánlatban más kedvezményekkel, ajánlatokkal nem összevonható.