Módosul működési rendünk!

Kedves Vásárlóink!

Módosul működésünk a holnapi naptól, kérlek tekintsétek át a legfontosabb változások listáját.

  1. Nyitva tartásunk változik. Minden nap, hétfőtől péntekig 9-13:00-ig tart majd nyitva üzletünk.
  2. Kérünk mindenkit, hogy csak abban az esetben jöjjön személyesen üzletünkbe, amennyiben olyan terméket szeretne vásárolni, mely postai csomagküldés útján nem értékesíthető. (pl.: elöltöltő fegyver, lőfegyver)
  3. Minden egyéb esetben kérjük használjátok webshopunkat! A futárszolgálat működik, sőt működni is fog, hiszen az élet nem állhat le, így a csomagokat meg fogjátok kapni. Fel vagyunk készülve minden lehetséges fizetési módra: átutalás, utánvét, bankkártyás fizetés SimplePay alkalmazáson keresztül, PayPal áll rendelkezésetekre.
  4. Ha olyan terméket vásároltok, mely személyes átvételt igényel, ebben az esetben is jobb, ha a megrendelést előre leadjátok, így a terméket elő tudjuk készíteni, adott esetben be is tudjuk csomagolni, amikor jössz érte. Kérlek a megjegyzés rovatban add meg, hogy mikor jössz érte. Igyekszünk úgy szervezni, hogy mindenki dedikált időt kapjon.
  5. A mai naptól az üzletben az eladón kívül csak egy fő tartózkodhat. Kérjük az üzleten kívül várd meg, amíg lövész-, vadásztársad befejezi a vásárlást.
  6. A kézfogást, ölelést, egyebeket természetesen továbbra is mellőzzük! Ha légúti panaszaid vannak, kérlek maradj otthon!

Köszönöm megértéseteket! Egyébként meg igyatok esténkét egy (vagy kettő) pálinkát. Ha nem gyógyít, akkor csak azért, mert jó. 😊

Üdv

Balázs, Szekér