MEFLSZ felhívás nemzetközi versenyekre

Az alábbiakban az MEFLVSZ elnökségének levelét változatlan formában közöljük. Kérjük a kedves sporttársakat, ne habozzanak jelentkezni az idei nemzetközi megmérettetésekre!

A versenyekről bővebben itt lehet tájékozódni:

MLAIC Világbajnokság, Eisenstadt (Austria)

2018 MLAIC Grand Prix of Austria

MLAIC Grand Prix Sarlóspuszta

 

Kedves Lövésztársak!

Mint már korábban hírt adtunk róla, hogy az elnökségünk úgy döntött, hogy anyagi lehetőségeinkhez képest finanszírozzuk, a nemzetközi versenyeken (elsősorban a VB-n, és az Osztrák Nagydíjon) résztvevő versenyzőinket.

Ennek érdekében, hogy a legjobban teljesítő versenyzők kerüljenek a csapatba, az elnökség felhatalmazása alapján kidolgoztam egy követelményrendszert.

Természetesen más is jelentkezhet a versenyekre önköltségi alapon.

A 2017 –es év eredményei alapján a legeredményesebb lövőkről készítettem rangsort. Ezt folytatva a nevezési határidőkig vezetem a nyilvántartást.

Ezek a fő dátumok: Osztrák Nagydíj április 22, ez ideig a Kapszli Kupa, Zalaegerszeg Kupa, és a Balaton Bajnokság eredményei kerülnek számításba.

Június 15 a Magyar Nagydíj és június 18 a VB nevezési határidőig az említetteken kívül a Klapka Kupa, Gellénháza Kupa, Osztrák Nagydíj eredményeit vesszük figyelembe, a hat versenyből a négy legjobb eredmény átlaga alapján jelöljük ki a finanszírozott csapatot versenyszámonként. A VB-n személyenként maximum három legjobb versenyszám nevezési díjának, és a szállás térítésével.

A Zalaegerszeg Kupáig várjuk a jelentkezőket, akik vállalják a feltételek teljesítését, (részt vesznek a kijelölt versenyeken) vagy saját finanszírozással szeretnének részt venni a nemzetközi versenyeken.

A versenyszámok és a versenyek megjelölésével a nagygyorgy53@gmail.com e-mailra kérem jelezni a részvételi szándékot.

Az eredménytábla itt letölthető.