Lövésztábor Jászfelsőszentgyörgyön!

Kedves Lövésztársak!

Az eddigi évekhez hűen idén is lesz egy szabadabb, kötetlenebb három napos lövész tábor szeptember 15-17 között. Sajnos idén nem tudtuk a szokásos márianosztrai helyszínt lefoglalni, de úgy gondolom, Jászfelsőszentgyörgyön is jól fogjuk érezni magunkat. Programok tekintetében még teljesen nyitott az esemény, bár már a fórumon történtek javaslatok. Érdemes elolvasni, mert születtek új ötletek! Pl.:

„Pali bátyám! Van egy ötletem, amit már régóta dédelgetek. Mi lenne, ha amolyan móka gyanánt csinálnánk egy elöltöltős Target Sprint versenyt. A nosztrai lőtéren lehet távolságot beiktatni a célok közé. Kb 1 km futás teljes felszerelésben, megszakítva 3 fémcél lövészettel. Minden célt el kell találni, csak akkor lehet továbbfutni. Aki a leggyorsabb, az győz. Persze mindezt full 18-19. századi szerkóban. Tudom, hogy nem lesz népszerű a futás miatt, de azért páran csak lennénk rá. Miccósz?”

És hozzá a kiegészítés:

„De én még beiktatnám azt a nehezítést (stressz is legyen), hogy egy marék csappantyút kiszórok a fűbe és hegesztőkesztyűvel kell felvenni azt az 1 db-ot amivel a lövést leadod!”

Ezúton kérek mindenkit, ha ötlete van, ne fogja vissza magát. kommenteljen, fórumozzon.

Alaphangulat, taktikai mellény, lézeres távmérő és irányzék és éjjellátó, és 67. generációs 1911.

Viccet félretéve igyekezzünk megteremteni azt a fenyőillatú, csapdázó, Észak-Déli, Napóleon, vadász, stílusú környezetet. Tábortűz, főzés, zene, kontrollált tüzesvíz fogyasztás, ólomöntés. A jó hangulat garantált.

Táborozás szempontjából: fürdő nincs, toalett van. A többit hozzátok Helyszín, 5111 Jászfelsőszentgyörgy Fő út 63-65.

Költségek tekintetében: pontos összeget nem lehet előre megmondani, mert ez létszámtól is függ. Eddigiek alapján nem lesz drágább, mint Nosztra.

Aki érzi a késztetést, hogy az indián nyárban jó emberekkel jó hangulatban eltöltsön egy hétvégét, az ne gondolkozzon, jöjjön!

Üdv,

Pali

torocsikpal78@gmail.com