Lőszertöltő tanfolyam – szeptember 03-04. vizsga: 05.!

A Brothers Online Kft. (Kapszli Pont, Kapszli.hu) a Polgári Kézilőfegyver- és Lőszervizsgáló Kft. közreműködésével rendszeresen szervez lőszertöltő tanfolyamokat. Az oktatásban résztvevő hallgatók megismerhetik a lőszertöltés elméleti és gyakorlati alapjait, miközben felkészülhetnek a hatósági vizsga sikeres letételére. Ráadásul a tanfolyamon résztvevők 10% egyszeri vásárlási kedvezményt kapnak lőszertöltő termékeink árából!

Következő tanfolyamunk

Időpontja: 2019. szeptember 03-04. 14-18.

Helyszíne: Polgári Kézilőfegyver- és Lőszervizsgáló Kft., 1031 Budapest, Gyöngysor u. 6. Térkép, elérhetőség: Megtekintés… 


A tanfolyam két napi elfoglaltságot igényel a hallgatóktól, plusz egy nap a hatósági vizsga. Az oktatás maga 2 x 4 órás, a vizsga a jelentkezők létszámától függ:

 • Tanfolyam: 2019. szeptember 03-04. (kedd-szerda) 14:00-18:00
 • Hatósági vizsga: 2019. szeptember 05. (csütörtök) (12:00-tól, pontos időpontot a tanfolyamon közlik)

Beérkezés: kérjük, hogy a kezdés előtt 15 perccel előbb érkezzen, hogy a tanfolyamot pontosan kezdeni tudjuk!

IMG_1953A tanfolyamok minimum létszáma 15 fő, maximum létszáma 25 fő. Minden 2-3 főre jut egy lőszertöltő munkaállomás, így biztosítható, hogy mindent hallgató kellő időt tölthet gyakorlással. A tanfolyamokat a PKLV Kft. telephelyén tartjuk, ahol rendelkezésre áll a megfelelő szerszámpark, és kulturált oktatási helység. 

 

 

Regisztráció

A tanfolyamra kizárólag interneten keresztül tud jelentkezni. E-mailben, telefonon, egyéb módon elküldött jelentkezést nem tudunk elfogadni. Kérjük, fokozott figyelemmel töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, különös tekintettel a személyes adatokra és a hatósági vizsga ügyintézésre vonatkozó kérdések esetében!

A tanfolyam díja

A tanfolyam díja 32.900,- Ft, mely tartalmazza a felkészüléshez szükséges szakirodalmat is. A tanfolyam díja nem tartalmazza a hatósági vizsga 10.000 Ft-os költségét.

Jelentkezési- és befizetési határidő: 2019. augusztus 23.

A tanfolyam és a vizsga díja fizethető átutalással vagy személyesen a Kapszli Pont fegyverszaküzletben (1036 Budapest, Bokor utca 15-19. Cafe Teide mellett. Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18 h, info@kapszli.hu, 06-1-242-34-88).

Bankadatok átutalásos fizetéshez:
Számlatulajdonos: Brothers Online Kft.
Bank: MKB Bank
Bankszámla szám: 10300002-20202792-00003285

Postai befizetés útján a tanfolyam díjának kiegyenlítésére nincs mód!

Hatósági vizsga

Hallgatóink a tanfolyam végén hatósági vizsgát tehetnek. A hatósági vizsga árát a tanfolyam ára nem tartalmazza. A hatósági vizsga ügyintézését és a hatósági díj befizetését tanfolyamunk hallgatói számára a Kapszli Pont elvégzi, Önnek nem kell a hatósági ügyintézésre időt szakítania. A hatósági vizsgadíjat legkésőbb a tanfolyam első napján be kell fizetnie. Amennyiben a vizsgadíjat nem rendezi, úgy a  tanfolyamon nem vehet részt!

A jelen tájékoztató alján elérhető on-line tanfolyami regisztráció során kérjük, különösen figyeljen a hatósági vizsga ügyintézésével kapcsolatos kérdésekre. Tévesen megadott adatokkal nem tud hatósági vizsgát tenni, a vizsgadíjat viszont ki kell fizetnie!

7810150

A tanfolyamról

IMG_2001Célunk nem csak az, hogy hallgatóink sikeresen teljesítsék a vizsgát, hanem az is, hogy olyan praktikus ismeretanyagot adjunk át az érdeklődőknek, melynek segítségével fegyverüknek, lövészeti stílusuknak megfelelő, precíz lőszert készíthetnek majd. Oktatóink a PKLV Kft. munkatársai, akik egyben a hatósági vizsgáztatásban is részt vesznek, így első kézből kaphatnak információt a vizsga menetéről, követelményeiről. 

 

A tanfolyam tematikája:

A tanfolyam sikeres teljesítéséhez minden hallgatónak biztosítjuk a magyar nyelvű szakirodalmat. Szintén biztosítjuk a megfelelő szerszámparkot, mely azonos a hatósági vizsgán használt szerszámparkkal.

1.Elméleti modul

 • Mi a lőszertöltés, miért jó lőszert tölteni?
 • A lőszertöltés kultúrája, történeti áttekintése
 • Lőszerek összetevői, azok jellemzői, specialitásai
 • A lőszertöltés biztonságtechnikája
 • A lőszertöltés alapvető ballisztikája
 • Jogszabályok ismerete
 • Elméleti vizsgakérdések áttekintése
 • Leggyakoribb lőszertöltő hibák felismerése, kiküszöbölése

2.Gyakorlati modul

 • Hüvelyek válogatása, előkészítése
 • Hüvelyek visszaformázása
 • Csappantyúk és csappantyúzás
 • Lőpormérés, lőporbetöltés
 • Lövedékbeültetés
 • Peremezés
 • Lőszerek helyes tárolása, szállítása

Egyéb információk

IMG_1858Tanfolyamunkon résztvevő hallgatók lőszertöltő felszerelések kedvezményes vásárlására jogosító kupont kapnak. Hallgatóinknak lehetővé tesszük, hogy a tanfolyam elvégzése után is konzultációs jelleggel kereshessék oktatóinkat, aki a praktikus tanácsokkal szívesen segítenek Önöknek saját lőszereik szerelésével kapcsolatosan is.

A tanfolyamon lehetőség van ebédet rendelni egy közeli pizzériából.

IMG_1844A regisztráció után kollégánk keresni fogja a további teendőkkel kapcsolatosan. Kérjük, hogy a regisztrációt figyelmesen töltse ki. A számlát és a felkészülést segítő anyagot ajánlott postai küldeményben küldjük el (átutalással történő fizetés esetén).

A tanfolyam elvégzése után exkluzív tartalmakkal és akciókkal állunk a már vizsgázott lőszertöltők rendelkezésére.