Lőszertöltő tanfolyam december 7-én Csornán

 A Brothers Online Kft. (Kapszli Pont, Kapszli.hu) a Polgári Kézilőfegyver- és Lőszervizsgáló Kft. közreműködésével lőszertöltő tanfolyamokat szervez. Az oktatásban résztvevő hallgatók megismerhetik a lőszertöltés elméleti és gyakorlati alapjait, miközben felkészülhetnek a hatósági vizsga sikeres letételére. Ráadásul, a tanfolyamon résztvevők 10% egyszeri vásárlási kedvezményt kapnak lőszertöltő termékeink árából!


Következő tanfolyamunk


Tanfolyam időpontja: 2016. december 7. (szerda) 9:00-18:00

Hatósági vizsga időpontja: 2016. december 9. (péntek) – jellemzően kora délután, pontos időpontot a tanfolyamon közlik

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2016. december 1.

Helyszíne: Rábatamási vadászház, Győr-Moson-Sopron Megye
A helyszín megközelítésével kapcsolatban segítséget nyújt 
Tálos László 20/297-2332

 


A tanfolyam két napi elfoglaltságot igényel a hallgatóktól. Az oktatás maga 9-től este 6-ig tart, a pénteki vizsga hossza pedig a jelentkezők létszámától függ:

Beérkezés: kérjük, hogy a kezdés előtt 15 perccel előbb érkezzen, hogy a tanfolyamot pontosan kezdeni tudjuk!

A tanfolyamok minimum létszáma 15 fő. maximum létszáma 30 fő. 

IMG_1953


Regisztráció


 

A tanfolyamra kizárólag interneten keresztül tud jelentkezni. E-mailben, telefonon, egyéb módon elküldött jelentkezést nem tudunk elfogadni. Kérjük, fokozott figyelemmel töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, különös tekintettel a személyes adatokra és a hatósági vizsga ügyintézésre vonatkozó kérdések esetében!


A tanfolyam díja


 

 

A tanfolyam díja 29.900,- Ft, mely tartalmazza a felkészüléshez szükséges szakirodalmat is. A tanfolyam díja nem tartalmazza a hatósági vizsga 10.000 Ft-os költségét.

A tanfolyam díjának befizetési határideje: 2016. december 5.

Nyomatékosan kérjük az utalással teljesítő hallgatók figyelmét, hogy a hatósági vizsga díját NE utalják át! A hatósági vizsga díja NEM a Brothers Online Kft. bevétele, a díj a tanfolyam helyszínén fizetendő!

A tanfolyam díja fizethető átutalással vagy személyesen a Kapszli Pont fegyverszaküzletben (1036 Bp., Bokor u. 15-19. Cafe Teide mellett. Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18h, info@kapszli.hu, 06-1-242-34-88).

Bankadatok átutalásos fizetéshez:
Számlatulajdonos: Brothers Online Kft.
Bank: MKB Bank
Bankszámla szám: 10300002-20202792-00003285

Hatósági vizsga

Hallgatóink a tanfolyam végén hatósági vizsgát tehetnek. A hatósági vizsga árát a tanfolyam ára nem tartalmazza. A hatósági vizsga ügyintézését és a hatósági díj befizetését tanfolyamunk hallgatói számára a Kapszli Pont elvégzi, Önnek nem kell a hatósági ügyintézésre időt szakítania. A hatósági vizsgadíjat legkésőbb a tanfolyam első napján be kell fizetnie. Amennyiben a vizsgadíjat nem rendezi, úgy a  tanfolyamon nem vehet részt!

A jelen tájékoztató alján elérhető on-line tanfolyami regisztráció során kérjük, különösen figyeljen a hatósági vizsga ügyintézésével kapcsolatos kérdésekre. Tévesen megadott adatokkal nem tud hatósági vizsgát tenni, a vizsgadíjat viszont ki kell fizetnie!

7810150


 

A tanfolyamról


IMG_2001Célunk nem csak az, hogy hallgatóink sikeresen teljesítsék a vizsgát, hanem az is, hogy olyan praktikus ismeretanyagot adjunk át az érdeklődőknek, melynek segítségével fegyverüknek, lövészeti stílusuknak megfelelő, precíz lőszert készíthetnek majd. Oktatóink a PKLV Kft. munkatársai, akik egyben a hatósági vizsgáztatásban is részt vesznek, így első kézből kaphatnak információt a vizsga menetéről, követelményeiről.

A tanfolyam tematikája:

A tanfolyam sikeres teljesítéséhez minden hallgatónak biztosítjuk a magyar nyelvű szakirodalmat. Szintén biztosítjuk a megfelelő szerszámparkot, mely azonos a hatósági vizsgán használt szerszámparkkal.

1.Elméleti modul

 • Mi a lőszertöltés, miért jó lőszert tölteni?
 • A lőszertöltés kultúrája, történeti áttekintése
 • Lőszerek összetevői, azok jellemzői, specialitásai
 • A lőszertöltés biztonságtechnikája
 • A lőszertöltés alapvető ballisztikája
 • Jogszabályok ismerete
 • Elméleti vizsgakérdések áttekintése
 • Leggyakoribb lőszertöltő hibák felismerése, kiküszöbölése

2.Gyakorlati modul

 • Hüvelyek válogatása, előkészítése
 • Hüvelyek visszaformázása
 • Csappantyúk és csappantyúzás
 • Lőpormérés, lőporbetöltés
 • Lövedékbeültetés
 • Peremezés
 • Lőszerek helyes tárolása, szállítása

Egyéb információk


IMG_1858Tanfolyamunkon résztvevő hallgatók lőszertöltő felszerelések kedvezményes vásárlására jogosító kupont kapnak. Hallgatóinknak lehetővé tesszük, hogy a tanfolyam elvégzése után is konzultációs jelleggel kereshessék oktatóinkat, aki a praktikus tanácsokkal szívesen segítenek Önöknek saját lőszereik szerelésével kapcsolatosan is.

A tanfolyamon lehetőség van ebédet rendelni egy közeli pizzériából.

IMG_1844A regisztráció után kollégánk keresni fogja a további teendőkkel kapcsolatosan. Kérjük, hogy a regisztrációt figyelmesen töltse ki. 

A tanfolyam elvégzése után exkluzív tartalmakkal és akciókkal állunk a már vizsgázott lőszertöltők rendelkezésére.