Long range elöltöltős csapatot építünk – jelentkezz!

Kedves Lövésztársak!

Ismét egy nagy elöltöltős kalandra készülünk. Egy siketres EB és sikeres VB szervezése után 2021-ben megint egy lépést teszünk előre, hazánkban rendezzük meg a hosszú távú elöltöltő fegyveres lövész világbajnokságot. Nem rossz móka ez! Bár 1000 méter fölé lőni elöltöltő fegyverrel sokaknak sci-finek tűnhet, egyáltalán nem az, sőt! Nemcsak, hogy ellőnek odáig, de találnak is a versenyzők, olyan puskákkal felvértezve, mint például a Pedersoli Gibbs, vagy egyéb .45-ös űrméretű, gyorshuzagolású puskák.

Nagy terveink vannak azonban idénre is. Áldozva a feketelőpor szent füstjének, az a terünk, hogy két nemzetközi MLAIC által jóváhagyott long range elöltöltős versenyen veszünk részt már idén is, amihez csapatot szervezünk. A következő felkészülési tervünk van:

  • április: Verőcén tartunk egy felkészülő napot, itt 450 méterig próbálhatjuk fegyvereinket
  • május: igyekszünk szervezni egy lehetőséget magyarországi nagy távolságú lövészetre, hogy 1000 yardon is kipróbálhassuk fegyvereinket
  • június 12-14. Anglia, Bisley: ellátogatunk a long range lövészet szülőhazájába, hogy részt vegyünk egy vérbeli MLAIC long range versenyen, és tanuljunk a nagyoktól.
  • ősz: ellátogatunk még egy európai – autós közelségben lévő – versenyre.

Nos tehát! Kinek van kedve ebben részt venni? Mi kell hozzá: 1. akarat, 2. jó puska. Szuper lenne, ha 3-4 fővel neki tudnánk ennek kezdeni! Ha érdekel, jelentkezz a központi kapszlis emailcímen!

Alapszett, amit érdemes beszerezned:

Üdv

Balázs