Lee Deluxe Challenger Kit- új lőszertöltő készlet 2017-ben

2017-re új lőszertöltő készletettel készül a Lee Precision, melyet olyan kezdő újratöltőknek ajánl majd, akik nem szeretnék egyhamar kinőni a felszerelésüket. A Lee Deluxe Challenger Kit a Breech Lock Challenger és a 50th Anniversary készlet sokoldalúságát ötvözi a Lee legújabb, haladóknak szánt termékeivel.

90080-01

A készlet alapja a rendkívül népszerű, megbízható és precíz Breech Lock Challenger prés, mely mind pisztoly, mind puska lőszerekhez alkalmazható.

A lőpor mérésőr a már jól bevált fémházas Lee karos karos mérled, míg a betöltéséről a szintén 2017-es újdonság, a Deluxe Perfect Powder Measure gondoskodik, mely újratervezett mérődobbal és rézből készült fémtesttel rendelkezik. Pontos és finom járású, minimálisra csökkenti a lőpor beragadását és összetörését. A tartály könnyedén eltávolítható akár úgy is, hogy még maradt benne lőpor, mivel zárható az alsó nyilása.

90699

A csappantyúzást az idei évben bemutatott Auto Bench Prime asztali csappantyúzóval végezhetjük el, mely gyors és könnyed munkát tesz lehetővé. A csappantyútálca és a 11 darabos hüvelytalp-befogó készlet mind a szett része.

 Ezen felül a hüvelyhossz uniformizálásra és sorjátlanításra szolgáló Deluxe Quick Trim Case Trimmer is a csomag része, mely a megfelelő matrica kiválasztása után (nem a készlet része!) bármely kaliberrel boldogul.

A megfelelő szaktudásról a Lee saját szerkesztésű Modern Reloading (2. kiadás) kötete gondodoskodik, mely több mint 178 lőszer közel 37,000 töltetét foglalja magába, könnyen kereshető, gazdagon illusztrált formában.90700_onBenchPlate

A készlet további elemei a lőporbetöltő tölcsér, visszaformázó kenőanyag, valamint a kézi trimmelő és sorjázó készlet.

A töltés megkezdéséhez már csupán egy Quick Trim matrica vagy egy hüvelyhossz-beállító készletre (puskalőszerek esetében) és a megfelelő kaliberű matricaszettre van szükség.

A készlet ára valahol 80-90 000 forint környékén mozog majd és a követkető év elején lesz elérhető.