Közlekedés a FeHoVa 2016 és a Kapszli Pont között

Egy kis segédlet a HungExpo (Albertirsai út 10, 1101) és a Kapszli Pont Fegyverbolt (1036 Bp. Bokor u. 15-19.) közti közlekedéshez:

 

AUTÓ

Felhívjuk az autóval közlekedők figyelmét, hogy Óbuda ezen részén fizetős a közterületi parkolás. A Kapszli Pont a két zóna (175Ft-265Ft) határán fekszik, így minimális többletgyaloglással le lehet parkolni az 5. zónában is (175Ft). További részletek itt: http://obudaiparkolas.hu/

Amennyiben problémás lenne az utcai parkolás, egy percnyi sétára a bolttól a Lajos utcában található egy nyitott magánparkoló is, óránként 180Ft-ért.

fehova_terkep_parkolo

 

TÖMEGKÖZLEKEDÉS

 

BKV-val megközelítőleg 50-60 perc a Kapszli a HungExpotól. A BKK Futár szerint a legcélravezetőbb a legközelebbi M2/piros metró megállóját választani, ami a Pillangó utca, és a Batthány téren átszállni a 17/19-es villamosra a Katinyi mártírok parkjáig. Mind a metró, mind a villamosok pár percenként mennek. Természetesen ez csupán egy javaslat a részünkről. Mind a tömegközlekedési lehetőségekről, mind a jó autós útvonalról érdemes a helyi ismerősöket, sporttársakat faggatni.

Amennyiben van egy jobb, hatékonyabb javaslata a FeHoVa és a Kapszli közötti közlekedésre, kérjük, ossza meg velünk a hozzászólások szekcióban, had tanuljunk mi is. :)

bkk