Kapszli jótékonysági árverés ismét! Segítsünk együtt!

Kedves Lövész és Vadásztársak!

Hagyomány, hogy segítünk. Elérkezett az ádvent időszaka, és ahogy az elmúlt években, úgy idén is megszervezzünk a mi kis házi jótékonysági aukciónkat. Minden évben olyan ügyet támogatunk a teljes bevételből, amelyben egyrészt mi is hiszünk, másrészt biztosan vagyunk abban, hogy az utolsó fillérig jó helyre kerül az általunk biztosított támogatás.

Egy igen kedves barátom jóvoltából ismerhettem meg a TAMI egyesületet, mely nem megváltani kívánja a világot, de halkan, csendben, felelősséggel ment lelkeket. Küldetésük egy Heves megyei kis falu, Tarnababod gyermekeinek segítése mindennel, amivel csak lehet. Az egyesület önkéntesei tíz éve járnak a faluba, hogy gyűjtésekkel, kézműves foglalkozásokkal, iskolák segítésével, táborok szervezésével, élelmiszerrel, ruhával segítsék a nehéz körülmények között élő gyerekeket, családokat.

Tavaly húsz tarnababodi gyermek számára szerveztek erdei tábort, mely életre szóló élményeket adott mind a szervezőknek, mind a gyermekeknek. Bizonyítják nap, mint nap, hogy van út felfelé, hogy kicsi lépésekkel is lehet sikereket elérni.

A tarnabodi Máltai általános iskolai vezetésével egyeztetve az idei év fő célja volt a rendszeres élményterápiás foglalkozások, közös főzések szervezése, sok beszélgetéssel, játékokkal, kirándulással. Szeretnék most folytatni az évtizede megkezdett utat. A cél olyan foglalkozássorozatot indítani, amely abban támogatja a gyerekeket, hogy tanuljanak és a nehézségek dacára érettségi vizsgát tegyenek.

Mindenki az egyesületből ingyen dolgozik, mindenkinek van főállása, a „keménymag” mellett gyakran jönnek alkalmi önkéntesek is.

Kedves Lövész- és Vadásztársaim!

Segítsünk hát mi is, ahogy tudunk. Ha van otthon olyan elöltöltő fegyveres lövészettel, lőszertöltéssel kapcsolatos kiegészítőd, bármid, ami más számára értékes lehet, de neked nem kell már, kérlek ajánld fel az aukcióra! Licitálni december 22. 12:00-ig lehet majd.

Ha tárgyat ajánlanál fel: kérlek készíts róla egy képet, és küldd el nekünk emailben az info@kapszli.hu címre a kikiáltási árral együtt, a tárgyat pedig juttasd be üzletünkbe, ahol az új gazdája át tudja majd venni! A felajánlásokat a licit alatt is folyamatosan várjuk december 20-ig.

Ha licitálnál: készíts Kapszli regisztrációt, és itt, a cikk alatt hozzászólásban jelezd az általad felkínált összeget. Ha nem jelenik meg a hozzászólásod, ne aggódj, ha még nem kommenteltél az első hozzászólásodat nekünk kell jóváhagyni. Érdemes egy teszthozzászólással bejelentkezned ilyen esetben. A licithozzászólásod így nézzen ki: Termék sorszáma és neve, ajánlott összeg.

Az aukciót 2021. december 22-én 12:00-kor zárjuk. A vételárat eredményhirdetés után a TAMI egyesület számlájára direkben kell majd átutaljad az „adomány” szót, és a megnyert termék sorszámát beírva a közleménybe. Az utalási igazolást kell majd nekünk elküldened az info@kapszli.hu emailre, hogy a megnyert terméket átvehesd nálunk.

TAMI Egyesület bankszámlaszáma: 16200010-10106767; A közlemény rovat: adomány és a termék száma

A TAMI egyesület Facebook-oldala: https://www.facebook.com/tarnabodesmi

Életképek a tarnababodi gyerekek táborából:

Köszönjük a Kapszli, a TAMI egyesület, de legfőképpen a tarnababodi gyerekek nevében! Természetesen, ha az aukción kívül szeretnéd támogatni a TAMI egyesületet, a számlaszámra szeretettel várják az adományokat „adomány” közleménnyel.

Boldog Ádventet kívánunk!

A Kapszli Csapata

Felajánlások:

  1. Németh Balázs: Capandball ajándékcsomag: 1 db .36 cal tölténykészítő, 1 db .44 cal tölténykészítő, 1 db 19. századi lőpormérő szett, 2 db .36-os, 2 db .44-es, 2 db .31-es tölténytartó doboz, 1 db US Arsenal Stadia 19. századi távolságmérő. A csomag értéke: 63900 Ft A csomag kikiáltási ára: 20.000 Ft

2.

2. Nagy Imre: 1848-49-es honvéd csákó replika, 58 cm-es fejkörméret. Kikiáltási ár: 8000 Ft

3. Nagy Imre: lövedéktartó bőrszütyő. Kikiáltási ár: 2500 Ft

4. Szekeres Tibor: nagy méretű, gyönyörűen faragott gímagancs lőportartó. Kikiáltási ár: 35000 Ft

 

5. Szigeti Péter: antik, 19. századi szaru vadász lőportartó. Kikiáltási ár: 6000 Ft

6. Szabó Tamás felajánlása: Lee .440 gömb és .45 200 graines REAL combo öntőforma. Kikiáltási ár: 8000 Ft

7. Toldy-Schedel Róbert: Hatástalanított Mauser 98k puska tanúsítvánnyal. Kikiáltási ár: 60.000 Ft

Várjuk a további felajánlásokat!

A tranzakciók az érintett felek között direktben történnek, cégünk csak a felületet biztosítja a jótékonysági akcióhoz.

Üdvözlettel:

A Kapszli Csapata