I. Olasz Grand Prix

Kedves Lövésztársak!

Az olasz Consociazione Nazionale Degli Archibugieri alapításának 60. évfordulója alkalmából, a Davide Pedersoli támogatásával megrendezi az I. Olasz Grand Prix-t április 6-8 között.

A versenyszámok alább olvashatóak:

 

 

Grand Prix Italia 2018-1

Grand Prix Italia 2018-2

A nevezési határidő március 02.

A Magyar Sportlövők Szövetsége a rendelkezésünkre bocsájt egy 9 férőhelyes Fiat Ducatot, amiben bőven lesz hely a csomagoknak is. A járművel kapcsolatban felmerült költségek (autópályadíj, üzemanyag) bennünket terhelnek.

A teljes útiköltség kb. 125 000Ft lesz. Az utazás lehet egyéni is, de aki a buszos csoporttal szeretne utazni azt előre kell jelezze, valamint a buszosok részére lemondás esetén is fizetni kell a költségeket. A teljes személyi költség kb. 80 000 Ft/fő, amely tartalmazza a szállást, nevezést, tankolást de az étkezést és lőport nem.

nevezési díj:

13,00 € versenyszámonként

32,00 € koronglövészeti versenyszámonként

15,00 € csapatversenyek esetén

A nevezési díjat Nagy György devizaszámlájára utaljátok, ő utalja majd tovább, összesítve. Mindenki 1 €-val többet utaljon a banki utalás költségének fedezésére.

Számlaszám: OTP 11775496-48984887

A megjegyzés rovatban mindenki tüntesse fel, hogy “olasz nagydíj”.

A jelentkezéseket, a versenyszámokat amiben indulni szeretnétek, valamint a lőporigényt Nagy Györgynél jelezzétek a nagygyorgy53@gmail.com email címen.

A Grand Prix részletes programja itt olvasható:

Event Timetable GP Italia-1