Heti akciónk: lőporflaskák értékes és hasznos ajándékokkal

Heti akciónkban elöltöltő fegyveres lövészek számára kínálunk hasznos kiegészítőket. Ha többet szeretne kapni a pénzéért, ezt az ajánlatot valószínűleg Önnek találtuk ki!

kiegeszitok016A lőporflaskák, mérőcsőrök és fiolák az elöltöltő fegyveres lövészet elengedhetetlen kellékei. A flaskákkal egyszerűen és gyorsan kimérhető a fegyver töltéséhez szükséges feketelőpor- illetve grízmennyiség, a fiolákban pedig praktikusan tárolható. A fiolák emellett fontos biztonsági szerepet is betöltenek, hiszen flaskából szigorúan tilos lőport közvetlenül a fegyverbe tölteni, és a lőállásba is csak így vihetőek be. Az elöltöltős kiegészítőkről bővebben itt olvashat.

Az akciónkban kínált lőporflaskák kiváló kiegészítők mindenkinek, akár rendelkezik már hasonlóval, akár még csak tervezi a beszerzését. A flaskákba a lőpor helyett gríz is tölthető, így ennek a hasznos anyagnak a töltését is nagyban megkönnyíti egy ilyen készlet.

Az akció 2016. január 27-től február 3-ig tart. A kedvezmények más akcióval, kuponnal vagy törzsvásárlói kedvezménnyel nem vonhatók össze. Az akció a készleten levő termékekre érvényes.

Heti akciónkban szereplő termékek:

80DP-2000

Pedersoli flaska .36 – ajándék mérőcsőrrel és fiola készlettel
9.900 Ft, 20% értékű ajándékokkal

450_view_0

Remington Pattern .36 lőporflaska – ajándék mérőcsőrrel és fiola készlettel
8.890 Ft, 20% értékű ajándékokkal

 445_view_0

Colt Pattern .36 cal lőporflaska – ajándék mérőcsőrrel és fiola készlettel
9.290 Ft, 20% értékű ajándékokkal