Heti akciónk: Lee lőszertöltő készletek öntöttvas présekkel

Heti akciónkat azoknak a lőszertöltő barátainknak ajánljuk, akik tartós, precíz eszközöket keresnek lőszereik összeszereléséhez. Az akciós termékek -15% árkedvezménnyel vásárolhatóak meg 2015. október 19-ig, illetve a készlet erejéig.

A Lee Classic töltőkészletei öntöttvas préseket tartalmaznak, amelyek könnyedén formázzák újra a magnum kalibereket is, robosztus kialakításuknak köszönhetően pedig élettartamuk sokszorosan meghaladja az alumínium présekét. A Classic Cast Press KIT masszív egyállású prése mellett a Lee legújabb, precíz mikorméteres térfogatos lőpormérőjét is tartalmazza – ezt a készletet ajánljuk azoknak, akik kevesebb mennyiséget, illetve 1-2 kalibert töltenek, lőszereiket viszont szeretnék a lehető legtökéletesebben elkészíteni.

Ha nagyobb mennyiségű lőszert tölt vagy több kaliberrel dolgozik, a Classic Turret Press KIT lesz segítségére. Az öntöttvas talpú tornyos prés 4 munkafázisban tudja megmunkálni a hüvelyt, ráadásul a készlet automata lőporadagolójával még hatékonyabb lesz a töltés.

A minél pontosabb munka érdekében mindkét szett tartalmazza a Lee Safety precíz karos mérlegét, emellett pedig lőszertöltő könyvvel, hüvelymegmunkáló-sorjázó eszközökkel segíti a folyamatot.

Lee Breech Lock Classic újratöltő készlet

119.000 Ft 101.150 Ft

90455

A Lee Breech Lock Classic újratöltő készlete a cég legprofesszionálisabb termékeinek gyűjteménye. A már jól ismert, masszív öntöttvas Classic Cast Press egyállású prés mellett készletben helyet kapott az Ergo Prime kézi csappantyúzó, a Quick Trim maró- és sorjázó szerszám, a legújabb Classic Powder Measure öntöttvas volumetrikus lőpormérő és a hozzá való állvány. A szettet a szokásos tölcsér, 100 graines karos mérleg, kenőanyag és a töltési adatokat tartalmazó könyv teszi teljessé.

Lee Classic Turret Press lőszertöltő készlet

93.900 Ft 79.815 Ft

TurreptPressKit011

A készlet a matricákon kívül tartalmaz mindent, ami a lőszertöltéshez szükséges. A tornyos prés gyors, egyszerű lehetőséget kínál a pisztolylőszerek újratöltésére, akár 250 db / óra sebességgel is. A készlet tartozéka a Pro Auto Disk Powder Measure lőpormérő, mely kis méretű puskalőszerek és pisztolylőszerek esetében is használható. A szett része a kis és nagy csappantyúkhoz használható présre szerelt csappantyúzó. A torony tárcsájának cseréjével könnyű a kaliber váltás, nem kell újra állítani az összes matricát. Ha kikapcsolja az automatikus forgató mechanikát, a prés egyszeres présként minden puskalőszer töltésére is alkalmassá válik. A szett tartalma a felsoroltakon kívül: hüvelymaró, sorjázó, csappantyúfészek tisztító, hüvely kenőanyag, Lee Safety karos mérleg.