Heti akciók: Remington karabélyok, töltőszettek, szerszámok

remicarb

E hét kedden sem hagyjuk ki a nyári heti akciók kihírdetését. Persze nem csak az akciós termékek lehetnek érdekesek és vonzóak az érdeklődők számára, hanem legújabb cikkeink, videóink is. Íme az eheti csokor. Az akciók a készlet erejéig, vagy július 7-ig érvényesek.

Eheti akció lövészeknek: Elöltöltő Uberti 1858 Remington karabélyok  veszélyesen jó áron, 15% kedvezménnyel

Ezzel a fegyverrel számos mozifilmben találkozhattok, mivel jellegzetes formája igen vonzó a szemnek, sőt a revolver puska mókafaktora is igen magas. Az amerikai polgárháború végén tervezte a Remington cég revolvereik fő alkatrészeit továbbfejlesztve azzal a céllal, hogy a lovasság számára könnyű, többlövetű fegyvereket ajánlhasson. A polgárháború csatáit már lekéste a fegyver, de a vadnyugat klasszikus hőskorát nem. E héten pedig igencsak jó áron ajánljuk a készlet erejéig: 149000 Ft helyett 126650 Ft az akciós ár!  Tovább! »

Akció lövészeknek: Elötlöltős kiegészítő szettek 15 %-os kedvezménnyel

Az elöltöltő fegyveres lövészethez sok kiegészítőre van szükség, ezért egyáltalán nem baj, ha a legfontosabbak, melyek egy-egy fegyver típusának, kaliberének megfelelnek elérhetőek teljes készletként. A Pedersoli cég volt olyan jó, hogy alapvetően kedvező áron rakott össze lövész szetteket. E héten e készletek árát mi még tovább csökkentettük. A készletek összetétele változó, ahogy áruk is az, de közös kellemzőjük, hogy csak lényeges eszközöket tartalmaznak, felesleges cuccokat nem. Tovább! »

Akció minden fegyvertartónak: Lyman fegyverszerelő, tisztító és karbantartó szerszámok 15 % kedvezménnyel

A Lyman cég nem csak a lőszertöltés terén árul profi cuccokat, de fegyvertisztító és karbantartó eszközeik is megérnek egy misét. A jó szerszám, jó fegyverolaj a megfelelő fegyverkarbantartás alapja, legyen szó akár ékkiütőről, akár jó minőségű csőtisztító rudakról, kefékről, végekről. A Lyman fegyvertisztító szettek professzionális minőséget képviselnek, örök darabok, melyet egyszer kell megvenni. E héten minden, ami készleten van, és passzol a kategóriához 15% kedvezménnyel érhető el.   Tovább! »