Heti akció! Uberti Scout/Silverboy alsókulcsos karabélyok 20% kedvezménnyel

Silverboy.22LRLeverActionSilo

Heti akciónk keretében .22LR és .22Mag kaliberű Uberti Scout alsókulcsos karabélyokat kínálunk 20 százalék kedvezménnyel.


Az akció 2016. szeptember 29. és október 6. között él. A kedvezmények más akcióval, kuponnal vagy törzsvásárlói kedvezménnyel nem vonhatók össze. Az akció a készleten levő termékekre érvényes.

Figyelem! A fegyverek kizárólag tartási- vagy megszerzési engedélyre vásárolhatók meg!


Az Uberti cég a 2012. évi IWA kiállításon mutatta be legújabb, kifejezetten az alsó árkategóriába pozícionált alsókulcsos pusáját, a Scout modellt. A könnyű, 22LR űrméretű puska ajánlott fogyasztó ára mindössze 500 euro volt. A fegyver szerkezete számos újítást tartalmaz, melyek közül a legfontosabb az akadálymentes adogatást biztosító acél karmantyú, mely fogva tartja a lőszert, amíg a zár be nem nyomja azt a tölényűrbe. Ennek az újításnak köszönhetően a fegyver bármely szögben tartva biztosan fog adogatni.

cartridge-control-mechanism

A puska valóban akadálymentesen működik, ahogy azt az alább linkelt videóban is láthajták, valamint a kedvező ára ellenére is igen pontosnak bizonyult. Az 50m-re leadott lövésekkel belső tízesnyi szórást értünk el. Külön öröm, hogy a puska gyári állapotban belőve érkezik.

Az Uberti Scout a nagymúltú 1866 M Winchester (Yellowboy) puskát idézi. Nagyszerűen megfelel örömlövészetre, pontlövészetre, dúvadazásra, vagy akár fiatalok lövészetre oktatásához egyaránt.

 

Uberti Scout 22LR 19″ ELFOGYOTT

Uberti Scout 22Mag 19″

169.000 Ft 135.000 Ft