Heti akció! Pedersoli Zouave 1863 csappantyús puska 15% kedvezménnyel

Heti akciónk keretében 15% kedvezménnyel kínáljuk a gyönyörű és rendkívül kezes Pedersoli Zouave 1863 csappantyús hadipuskánkat. Az akció 2016. március 25-31. között érvényes és a készletünkön levő fegyverre vonatkozik, valamint egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.


Pedersoli Zouave US Model 1863 csappantyús puska

299.000 Ft 254.000 Ft

347S.291

A Remington cég gyártotta az Unió kormánya megrendelésére. Eredetileg tüzér alakulatoknak szánták, ám csapatokhoz, így tényleges harchoz nem jutott el sosem. Talán az összes elöltöltős hadifegyver közül a legkényelmesebb, legtetszetősebb modell, mely a neve ellenére semmiben sem köthető a keleties ruházatot idéző egyenruhával felszerelt északi és déli alakulatokhoz. Az Amerikai Polgárháború száz éves évfordulóján fedezték fel a gyűjtők és rövid időn belül az egyik legkeresettebb modell lett. Jelenleg a Pedersoli cég replikája az egyetlen, mely az eredeti minta minden paraméterét a lehető legpontosabban másolja.

Rézből készült szerelékekkel, a lövedékhez illeszkedő végű töltővesszővel és három, külön-külön felhajtható levelű hátsó nézőkével rendelkezik. A szíjkengyel két gyűrűje a sátorvas előtt és az első csőgyűrűn helyezkednek el. A lakatszerkezet gravírozott: az oldalán egy sas, a tetején egy U.S. felirat található.

A hagyományőrzés mellett természetesen céllövészetre is kiválóan használható.