Készülünk az elöltöltős vadászatra: Traditional Hawken puskák nagy értékű ajándék kiegészítőkkel

hawken_hunter

Az e heti akciónk keretében minden megvásárolt elöltöltő Pedersoli Traditional Hawken (minden változat) puska mellé ezúttal ajándékba adunk egy töltő-tisztító készletet és egy Pedersoli vagy Colt mintájú lőporflaskát, melyek értéke összesen akár 25.800 forint is lehet.

A mellékelt kiegészítők egy kezdő elöltöltős lövész elengedhetetlen tartozékai. A fegyver bárminemű felhasználása során – legyen szó vadászatról vagy lövészetről – hasznosnak lehetnek, hisz mind a töltés-tisztítás folyamatára, mind a döglött töltetek kihúzására, vagy sok egyéb problémára is megoldást jelentenek.

Az akció 2016. november 16. és 22. között érvényes és a készleten levő új termékekre vonatkozik. Egyéb kedvezménnyel, törzsvásárlói programmal nem vonható össze.


Figyelem! A használt fegyvereinkre nem vonatkozik az akció!


hawkenek

A Pedersoli cég Hawken puskái elsősorban olyan lövészek számára lehetnek érdekesek, akik egy egyszerű vonalvezetésű, elérhető árú elöltöltő puskát keresnek céllövészetre vagy vadászatra. A Traditional Hawken puskák 1:48″-es huzagolással készülnek, így kis lőportöltettel és tapaszolt gömblövedékkel nagyszerűen megfelelnek céllövészetre, nagy töltettel, kúpos lövedékkel pedig majd vadászatra lesznek alkalmazhatóak. A fegyverek igazi igáslovak, munkára és sok lövésre születtek. A cső maximális töltete 120 grain 3Fg Swiss lőpor, így a kilőtt lövedék energiája jóval meghaladhatja a 2500 J-t.


Egy kis ízelítő a fegyverről: