Hétfőtől csak a webshopon keresztül értékesítünk

Kedves Vásárlóink!

A hétfő ismét újabb változást hoz a cég életében. Március 30-tól üzletünket bezárjuk a személyes forgalom előtt. Természetesen tovább működünk, tovább dolgozunk, de rendeléseket csak csomagküldéssel teljesítünk. Amennyiben olyan terméket rendel meg, mely csak személyesen értékesíthető (pl.: engedélyköteles lőfegyverek, illetve engedélymentes elöltöltő fegyverek), úgy személyes időpont egyeztetés lesz szükséges. Ilyen esetben is az előre utalást vagy bankkártya használatát kérjük, amennyiben ez lehetséges. Ahogy azt már a héten tapasztalhatták, arra kérjük Önöket, hogy üzletünk előtt várják meg, amíg kiszolgáljuk Önöket. Kollégánk maszkban fogadja majd, a kilincseket, kártyaolvasót pedig minden látogató után fertőtlenítjük az Ön biztonsága érdekében.

Örömmel tapasztaltuk, hogy aktívan használják webshopunkat. Az új rendszer jól vizsgázott az elmúlt hónapokban. Ne feledje, fizethet átutalással, PayPallel és bankkártyával is rendszerünk támogatásával. Szállítócégünk – a DPD – rendíthetetlenül működik, pontosan teljesíti a kiszállításokat. Az online rendszer használata iránti kedv erősítése érdekében lecsökkentjük a díjmentes kiszállítás minimumértékét 15000 Ft-ra, vagyis e rendelésérték felett, a kiszállítás költségét mi álljuk. Ez a rendelés visszaigazolásban nem látszik majd, manuálisan töröljük a számla kiállításakor a szállítási költséget. A csomagok postázása kedden és csütörtökön történik majd, ezt kérem vegyék figyelembe a rendelések leadásakor.

Jövő héten várhatóan beérkezik Lee és Lyman szállítmányunk. Amint el tudjuk kezdeni a rendelések kiszállítását, értesítjük.

A lőporok és csappantyúk átvételének rendszere nem változik: a rendeléseket emailben és a webshopon keresztül fogadjuk, átvétel hétfői napokon lehetséges fűzfői raktárunkban.

Minden munkanapon 9-13:00 között hívható telefonszám: 06-20-4696530

Vigyázzunk egymásra és vigyázzunk magunkra! És persze tartsuk szárazon a puskaport, mert egyszer véget ér ez az őrület, és újraindul a lövészélet.

Üdvözlettel:

Balázs & a Kapszli csapata