Használt termékek széles választéka – brutálisan jó áron, garanciával!

Kedves Vásárlóink!

Érdemes keresgélni használt termékeink között. A héten befotóztuk a készleten lévő használt termékeinket, és feltöltöttük azokat webshopunkba. Van minden: elöltöltő fegyvereink között találtok

Pedersoli Gibbs puskát,

Pedersoli 1859 M Sharps csappantyús hátultöltő karabélyt .54 kaliberben,

Uberti Remington revolver karabélyt,

Uberti .44, 3,5”-es elöltöltő Peacemakert birdshead markolattal,

Uberti Charcoal Blue Walker revolvert,

Uberti 1858 Remington Army-t,

Uberti 1851 Colt Navy-t,

Pedersoli Howdah pisztolyt,

Great Gun dupla csövű derringert,

Pietta Remington Pocket revolvert,

Investarms Great Plains pisztolyt

és egyéb szépségeket szintén rendkívül jó áron. A teljes használt fegyverlista itt érhető el, köztük olyan izgalmas fegyverrel, mint az Uberti 1873 Winchester alsókulcsos puska. A fegyverek mindegyikét átvizsgáltuk, nagy többségünk vadonatúj, így vállalunk rájuk fél év garanciát is.

 

A lőszertöltő cuccok közt találtok

Dillon progresszív készletet brutálisan jó áron 9 mm és 45ACP kaliberben

Lee Breech Lock Challenger prést

és minden egyéb szépséget.

 

Van rengeteg kiegészítő is, ezekre is érdemes lecsapni, az öntőformáktól lőkúpkulcsokig minden megszerezhető nagyon barátságos áron.

Két hét kötelező bezárás következik. Nem örülünk, de alkalmazkodunk, ahogy azt tettük tavasszal is. A cég nem szűnik meg működni, mi mindennap fogadjuk az online rendeléseket és szállítjuk a termékeket a megszokott módon. Az üzlet közben természetesen nem látogatható.

Engedélyköteles lőfegyverek értékesítése természetesen nem lehetséges ebben az időszakban, de a muzeális elöltöltő és hátultöltő fegyverek személyes átadását igyekszünk megoldani, a hazai jogszabályok maximális betartása mellett. Ez esetben is csak online rendszerünkön keresztül tudjuk fogadni a rendeléseket, melyeket előre fizetéssel (banki utalás, paypal, bankkártya) lehet kiegyenlíteni.

A Kapszli Csapata