Frissült a Nosler lövedékek és Nosler Brass töltényhüvelyek készletinformációja

Frissítettük a rendelhető Nosler lövedékek és töltényhüvelyek listáját.

Amennyiben olyan lövedéket, vagy hüvelyt szeretne megvásárolni, ami nincs pillanatnyilag boltunk készletén, van rá lehetőség!

Az alábbi linkek alatt találhatók azok a Nosler lövedékek és töltényhüvelyek, melyeket rendelésre behozunk vásárlóinknak.

Nosler lövedékek

Töltényhüvelyek

Az árlistákban zöld színnel kiemelt tételek európai partnerünknél raktárkészleten vannak (2020. augusztus), így azok megrendelése esetén rövid időn belül szállítani tudjuk a terméket.

A vadászlövedékeknél a jól ismert Nosler Partition, Ballistic Tip és AccuBond mellett szeretnénk felhívni a figyelmet a Nosler E-Tip ólommentes lövedékekre, melyek lapos röppályát lehetővé tévő áramvonalas kialakításuk, becsapódáskor intenzív expanziójuk mellett nagy maradványtömeggel, kiváló átütési képességgel rendelkeznek. Érdemes kipróbálni annak, aki szeretné elkerülni, hogy a vadhúsba ólom kerüljön. .308-as kaliberben rendelni sem kell, a Kapszliban kapható.

 

Pár szó a Nosler töltényhüvelyekről:

A Nosler töltényhüvelyek egy szokásos töltényhüvely-gyártmánytól az alábbiakban térnek el:

  • Különleges, ritkább kaliberek is elérhetők
  • A hüvelyszájak sorjátlanítva vannak kívül-belül
  • A hüvelyek tömeg szerint válogatva kerülnek forgalomba
  • A gyúfurat is sortjátlanított, valamint központosság szempontjából ellenőrzött.

 

A Kapszli bolti készletén pillanatnyilag nem található NOSLER lövedékeket és töltényhüvelyeket külön rendelésre szállítjuk.

Kérjük vásárlóinkat, hogy NOSLER lövedék és töltényhüvely megrendelésüket a cikkszám és a darabszám, valamint elérhetőségeik (név, e-mail, telefon) megadásával az order@kapszli.hu e-mail címre küldjék, vagy érdeklődjenek munkatársunknál a boltunkban a +36-1-242-3488 telefonszámon!